Πρεμιέρα στο Ψυχικό, με την ελπίδα για αλλαγή εικόνας

Στις 17:00 ο Ηρακλής – με πιο χαμηλούς τόνους από ό,τι τις δύο προηγούμενες χρονιές – μπαίνει σε ένα ακόμη πρωτάθλημα της Α2, εκκινώντας από το Ψυχικό.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Α2 της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ο Ηρακλής καλείται να αποδείξει αν η ραγδαία ανατροπή του – προφανέστατα λανθασμένου – σχεδιασμού του Αυγούστου μπορεί να του φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι «κυανόλευκοι» δοκιμάζονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ψυχικού, απέναντι στο Ψυχικό, το οποίο, μπορεί να μην διαθέτει τα «δυνατά» για την κατηγορία ονόματα, που διέθετε την περασμένη σεζόν, ωστόσο παραμένει μία σκληροτράχηλη και δυσκατάβλητη ομάδα.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε, ότι το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη γνώρισε δύο δομικές προσθήκες επιπέδου βασικής πεντάδας, με τις μεταγραφές Πολυτάρχου και Ρουτκάουσκας, με αμφοτέρους να έχουν ελαχιστότατες προπονήσεις με την ομάδα και σίγουρα αυτή είναι μία παράμετρος, η οποία – αδιαμφισβήτητα – μπορεί να προβληματίσει.

Πάντως, ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει τη δυνατότητα στον καλαθοσφαιρικό Ημίθεο, προκειμένου να «μπει» στο πρωτάθλημα με ένα «διπλό», το οποίο θα έχει ευεργετική καταγραφή, όχι μόνο σε βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό επίπεδο…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top