- Bluearena - https://bluearena.gr -

Για τη νίκη, μαζί με τον κόσμο, κόντρα στην Αλεξανδρούπολη

Αφήνουν πίσω τους την κάκιστη εικόνα του αγώνα στην Πυλαία και μπαίνουν από την αρχή στον θεσμό του League Cup, από σήμερα, οι «κυανόλευκοι», αντιμετωπίζοντας στην έδρα τους τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (18:00).

Ο Ηρακλής, με τη βοήθεια του κόσμου του, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στη Μίκρα και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της ομάδας, θα επιχειρήσει να δείξει το καλό και αποτελεσματικό πρόσωπό του, πετυχαίνοντας το «2 στα 2» στις αναμετρήσεις του σαββατοκύριακου για τον συγκεκριμένο θεσμό, κάνοντας αρχή σήμερα απέναντι στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, η οποία έχει ήδη χάσει κάθε βαθμολογική πιθανότητα πρόκρισης.

Ορφανός: «Στόχος η πρόκριση»

Ο κόουτς του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, σημειώνει ενόψει των δύο «κολλητών» αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας:

«Πρέπει να ξεπεράσουμε την κακή εμφάνιση που κάναμε στον πρώτο αγώνα στον όμιλο. Ο στόχος μας είναι δύο νίκες στα δύο ματς που έχουμε το σαββατοκύριακο με Εθνικό και Κομοτηνή για να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στα ημιτελικά ως καλύτεροι δεύτεροι. Ναι, έχουμε στόχο να περάσουμε στα ημιτελικά. Είναι κάτι που το θέλουμε και είναι εφικτό να το πετύχουμε. Παράλληλα θα ανεβάσουμε ρυθμούς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».