- Bluearena - https://bluearena.gr -

Λεουτσάκος: “Θα εξασφαλίσουμε το καλύτερο για τις ομάδες”

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στον “Fair Play 96,1”:

Ο κ. Λεουτσάκος τόνισε αρχικά: «Πράγματι έγιναν οι επαφές με την ΕΡΤ και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Γίνονται κάποιες συζητήσεις, ώστε να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσό που μπορούμε και να γίνει το πρωτάθλημα πιο αξιόπιστο. Τις ομάδες από 18 τις κάναμε 16 και μπήκαμε στη διαδικασία της αναδιάρθρωσης. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική απ’ όλους μας και να έχουμε τις ομάδες μας σε ένα καλό επίπεδο. Πιστεύω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν λυθεί όλα τα οικονομικά ζητήματα, όπως επίσης θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση με τον Υφυπουργό, προκειμένου να μας βοηθήσει και για άλλες πηγές εσόδων».

Και πρόσθεσε: «Τα προηγούμενα χρόνια τη Football League δεν την υπολόγιζαν πουθενά. Η ΕΠΟ αποφάσισε η δεύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος να πάει στα μπαράζ και συμμορφωθήκαμε με αυτή την απόφαση. Εμείς έχουμε μόνο μία ψήφο στην ΕΠΟ».

Για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος: «Ο στόχος είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Θα είναι καλό και για τον Έλληνα φίλαθλο, αλλά και για τις ομάδες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες την προετοιμασία τους κι έχουν αρχίσει και κουράζονται».