Νίκη και αλλαγή εικόνας

Να πείσει για τη βελτίωσή του και το επίπεδο ετοιμότητάς του θέλει στη Νάξο ο Ηρακλής, κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου (16:30).

Τελείως διαφορετικά δεδομένα από την αναμέτρηση με τον Εθνικό στο «Ελ Πάσο», θέλει να εμφανίσει η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στον σημερινό αγώνα του ΔΑΚ Νάξου, απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κυανόλευκοι» επιδιώκουν να παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα και υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας, καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί τη γενική δοκιμή τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Εμανουέλ Περόνε και του Μάρκου Ντούνη, ενώ προφυλάσσει και τον Τάι, ο οποίος, μπορεί να επανήλθε από τον τραυματισμό του, αλλά κρίνεται ανέτοιμος για επίσημο αγώνα.

Την αποστολή της αναμέτρησης συγκροτούν οι:

Βοσνιάδης, Αμπάρης, Ζιαμπάρης, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Κανακούδης, Μουμίν, Μενδρινός, Κλέιτον, Γεωργίου, Πασάς, Ρόβας, Χασομέρης, Παναγιωτούδης, Γιαννίτσης, Στάμου, Μακρής, Στόιος.

Υπό αυτά τα δεδομένα, το πιθανότερο σχήμα βασικής ενδεκάδας για τον Αλέκο Βοσνιάδη αφορά στη χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Βοσνιάδη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα, κεντρικό δίδυμο τους Νίκο Ζιαμπάρη και Χρήστο Κουκόλη, στη μεσαία γραμμή, στον κεντρικό άξονα, ως «κόφτη» τον Χουσεΐν Μουμίν, ως «οκτάρι» τον Κώστα Μενδρινό και ως επιτελικό τον Κλέιτον, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής αναμένεται να αγωνιστούν οι Φώτης Γεωργίου και Γιάννης Πασάς, με κεντρικό επιθετικό τον Χρήστο Ρόβα.

Ο αγώνας Θύελλας Καμαρίου – Ηρακλής είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου στις 16:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote 3, ενώ η BlueArena θα σας μεταφέρει μέσω “live” ενημέρωσης την εξέλιξή του.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top