Υπέγραψε ο Πολυτάρχου, Τετάρτη 3/10 έρχεται ο Ρουτκάουσκας (pic)

Ο Έλληνας σούτινγκ γκαρντ ενσωματώνεται στην ομάδα και έπεται ο Λιθουανός ψηλός.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ενημέρωση του μπασκετικού Ηρακλή αναφέρει τα εξής:

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και εχόντων καλώς των πραγμάτων θα προλάβει και την απογευματινή προπόνηση. Αν όχι, θα ξεκινήσει προετοιμασία για τον αγώνα με το Ν.Ψυχικό, την Τετάρτη το πρωί.

 

Σήμερα, πριν λίγο, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Σύλλογο με τις σχετικές υπογραφές στο γραφείο του Προέδρου Θ.Δρακόπουλο (στο παρακάτω στιγμιότυπο με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Νίκο Μελά) και αύριο θα έρθει στην πόλη. Ο αθλητής προέρχεται από πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων, όντας μέχρι πρότινος στο Περιστέρι, οπότε η τεχνική ηγεσία δεν αναμένει να του χρειαστεί ιδιαίτερος χρόνος προσαρμογής.

 

Όσο για τον Ρονάλντας Ρουτκάουσκας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα θα υποβληθεί, στην Αθήνα, στους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους για την έκδοση του δελτίου του. Ηδη έχει κινηθεί η ΚΑΕ για την απόκτηση του letter of clearance από τη Γαλλική Ομοσπονδία, μια και αγωνίστηκε στη Λοριάν, ενόψει του αγώνα με το Ν.Ψυχικό. Όσο για τον Εντβίνας Σέσκους έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες λύσης της συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Back to Top