- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πόσο πιο χαμηλά ρε Ιβάν;

Γράφει ο Δημήτρης Σιώρης

 

Την Πέμπτη η Αλ Νασρ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα υποδεχθεί την Ντίμπα για το πρωτάθλημα των ΗΑΕ. Η γηπεδούχος έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τους Νεγρέδο και Καμπάιγ και φέτος χτίστηκε με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Το ξεκίνημα όμως είναι εφιαλτικό για τον γνωστό μας Ιβάν, καθώς μετράει τέσσερις ήττες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές. Δεν αποκλείεται μέχρι και τη μέρα του αγώνα να έχει αποτελέσει παρελθόν (για την ώρα παραμένει).

 

Η φιλοξενούμενη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και αν δεν είχε ξεκινήσει τόσο άσχημα η Αλ Νασρ, ο άσος δεν θα έδινε πάνω από 1.40. Βρίσκω αξία στο -1 ασιατικό χάντικαπ στο 2.30 αφενός γιατί εκτιμώ ότι θα πέσει κάτω από το 2.00 το επόμενο διάστημα, αφετέρου γιατί λογικά θα ξεσπάσει η παρέα του Νεγρέδο.

 

Στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας υπάρχει φαβορί και αυτή είναι η Αλ Σαντ. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα παίζει εξαιρετικά και δείχνει ικανή να επιστρέψει στην κορυφή της Ασίας μετά από εφτά χρόνια. Ο Γκάμπι έχει δέσει αρμονικά με τον Τσάβι και ο Μπουνεντζάχ σκοράρει ασταμάτητα έχοντας φτάσει τα 12 γκολ στη διοργάνωση.

 

Η Περσέπολις αποδυναμώνεται αισθητά μακριά από την Τεχεράνη και θα πρέπει να διαχειριστεί τρεις βαρβάτες απουσίες. Στο ματς των ομίλων οι Καταριανοί είχαν επιβληθεί εύκολα 3-1 και κάτι τέτοιο αναμένω να συμβεί και πάλι. Εξάλλου, ξέρουν και οι ίδιοι ότι τους περιμένει δύσκολο έργο στον επαναληπτικό.

 

Αυτά για σήμερα, θα τα ξαναπούμε αύριο από το bet-hoven.net [1]. Καλή τύχη στις επιλογές σας.