Περιμένουν επιστροφή Ιγκόρ από τις ΗΠΑ και ελληνοποίηση Γουντς

Οι επόμενες κινήσεις για το «κυανόλευκο» μπάσκετ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι πρώτες δομικές αλλαγές στον σχεδιασμό του ρόστερ του Ηρακλή συντελέστηκαν. Η ομάδα, στο πρόσωπο του Μιχάλη Πολυτάρχου βρήκε έναν «κανονικό» επιθετικό σούτινγκ γκαρντ, με ικανότητα στο σκοράρισμα και εξαιρετικές επιδόσεις στο μακρινό σουτ, στη θέση ενός παιδιού, που κανείς δεν κατάλαβε πώς επελέγη και με ποιο σκεπτικό επελέγη…

Όσο για τη θέση «5», ο Ρονάλντας Ρουτάκουσκας πλεονεκτεί καθ’ όλα έναντι του Σάββα Τζουγκαράκη, πλην του ύψους, το οποίο θα μπορεί να προσφέρει (ως back up και με λιγότερη πίεση, πλέον) ο ίδιος ο Έλληνας σέντερ, προσφέροντας – μαζί με τον Σταμάτη Μπένα – βάθος έμπειρων επιλογών στη συγκεκριμένη θέση.

Βεβαίως και αναμένεται να δούμε έναν βελτιωμένο και πιο αποτελεσματικό (κυρίως επιθετικά) Ηρακλή. Ωστόσο, επειδή στο Ιβανώφειο δεν θέλουν απλώς να εμφανιστούν πιο ευπρόσωποι από ό,τι στον αγώνα κυπέλλου με τον Διαγόρα, αλλά επιδιώκουν να πετύχουν – επιτέλους – τον στόχο της ανόδου, μελετούν την προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης.

Στον Ημίθεο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, ασχολούμενος με άλλο επαγγελματικό αντικείμενο, πέραν του μπάσκετ και αναμένουν την επιστροφή του, καθώς ο παίκτης επιθυμεί να επανέλθει στον χώρο, μόνο μέσω της ομάδας, στην οποία έκανε τα πρώτα βήματά του στο άθλημα, επί ελληνικού εδάφους.

Όσο για τον Τόνι Γουντς, αναμένει την ελληνοποίησή του εντός του Νοεμβρίου και αποτελεί προοπτική για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση στη θέση του σέντερ.

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο team manager, Γιώργος Γιαννουζάκος, βρίσκονται σε διαρκή διαβούλευση με τη διοίκηση, προκειμένου να προκύψει η τελική απόφαση σχετικά με το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση ενίσχυσης και αν – τελικά – θα πραγματοποιηθεί, με τις περιπτώσεις, τόσο του Σερβοέλληνα, όσο και του Αμερικανού να είναι έτοιμες προς ενεργοποίηση ανά πάσα στιγμή (με προαπαιτούμενο – πάντοτε – την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας από τον δεύτερο).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top