Υπό «αναστολή» η ΚΑΕ – Στον ΓΣ το Τμήμα μπάσκετ…

Πρακτικοί λόγοι οδήγησαν τον Θόδωρο Δρακόπουλο να θέσει «εν υπνώσει» την εταιρική υπόσταση του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή, μέχρι να έρθει – επιτέλους – η άνοδος στη Basket League.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Επιστροφή του «κυανόλευκου» μπάσκετ (σε τυπικό, βέβαια, επίπεδο) στην ευθύνη θεσμικής εκπροσώπησης του Γυμναστικού Συλλόγου, καθώς η διοίκηση του Τμήματος, μπορεί να συνέστησε ΚΑΕ, αλλά επέλεξε να μην ενεργοποιήσει και το διαδικαστικό της ενεργοποίησής της, εφόσον ο Θόδωρος Δρακόπουλος δεν υπέβαλε αίτημα αδειοδότησης (και, βεβαίως, ούτε φάκελο δικαιολογητικών) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι λόγοι, που υπαγόρευσαν αυτό το… «πισωγύρισμα» σε τυπικό και θεσμικό επίπεδο, έχουν να κάνουν με την επιλογή της καλαθοσφαιρικής διοίκησης να θέσει σε «αναστολή» την υπόθεση της ΚΑΕ, μέχρι ότου η ομάδα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1.

Όταν (Θεού θέλοντος και ομάδας επιτρεπούσης) έλθει η ώρα της συμμετοχής στη Basket League, aυτομάτως, θα υποβληθεί αίτημα αδειοδότησης από την ΕΕΑ και θα κατατεθεί ο σχετικός φάκελος, με την «κυανόλευκη» καλαθοσφαιρική εταιρεία να επανενεργοποιείται σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί η συγκεκριμένη εξέλιξη να αφορά σε διαδικαστικού χαρακτήρα αλλαγή, αλλά είναι σαφές ότι κάθε άλλο παρά ικανοποιεί τους ανθρώπους του ΓΣ, οι οποίοι υπό τη «Δαμόκλειο σπάθη» του «κλειδωμένου» ΑΦΜ καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για να «τρέξουν» τα ερασιτεχνικά Τμήματα του Συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσαν αυτήν την εξέλιξη, έστω και αν αφορά σε φοροτεχνικής υφής επιλογή, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κόστος για τον Ερασιτέχνη…

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top