Έρχεται την Τετάρτη, παίρνει αποφάσεις, σκέφτεται συνέντευξη Τύπου

Ο Τομ Παπαδόπουλος επέσπευσε την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη και προγραμματίζει να παραμείνει ως την πρεμιέρα της Football League.

Προς τα τέλη της νέας εβδομάδας επρόκειτο να αφιχθεί ο Τομ Παπαδόπουλος, όμως οι πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες, σχετικά με τον οργανωτικό και διοικητικό τομέα της ΠΑΕ, επέβαλαν αλλαγή προγραμματισμού και επίσπευση της έλευσής του για την Τετάρτη (3/10).

Ο μεγαλομέτοχος επιθυμεί να συντονίσει από κοντά όλα τα θέματα, τα οποία «τρέχουν» στη Μίκρα και να λάβει τις τελικές αποφάσεις, σχετικά με τα ζητήματα στελέχωσης των επί μέρους τμημάτων της εταιρείας, προωθώντας ουσιαστικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ώστε να απευθυνθεί προς τον κόσμο της ομάδας και να πραγματοποιήσει τις… «προγραμματικές δηλώσεις» του, όσον αφορά στο project του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ο πρόεδρος σχεδιάζει να παρατείνει την παραμονή του επί ελληνικού εδάφους, μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, αν και εφόσον – βεβαίως – αυτό αρχίσει στις 14 Οκτωβρίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top