Συζητούν με Άκερ και σκέφτονται να κάνουν τη μεγάλη κίνηση…

Διερευνητικές επαφές των «κυανολεύκων» με την πλευρά του Αμερικανού άσσου, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να επιθυμεί την απόκτησή του.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το θέμα του Άλεξ Άκερ, το οποίο φέραμε προσφάτως στο προσκήνιο της επικαιρότητας, βρίσκεται σε εξέλιξη και αρχίζει να λαμβάνει μια πιο ουσιαστική μορφή.

Από τη στιγμή κατά την οποία η πλευρά της ομάδας διαπίστωσε ότι ο πολύπειρος και ικανότατος επιθετικά γκαρντ είναι διαθέσιμος και αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή και στην ελληνική Α2, στο Ιβανώφειο σημειώθηκε έντονη δραστηριοποίηση προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έχει θέσει ως πρώτη επιλογή τον Αμερικανό, για την περίπτωση αντικατάστασης του Σέσκους, καθώς στο πρόσωπό του βλέπει το «δυάρι», που επιζητούσε από το καλοκαίρι η ομάδα, καθώς ο 35χρονος καλαθοσφαιριστής είναι απολύτως προσαρμοσμένος στα δεδομένα της κατηγορίας και παίκτης με επιθετική φύση και ικανότητες ηγετικής παρουσίας.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις προσθέσεων προς την άλλη πλευρά, με τον επίσημο Ηρακλή να «μπαίνει» στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Άλεξ Άκερ, δηλώνοντας ενδιαφέρον.

Αυτό, που απομένει – και, σαφέστατα, είναι το σημαντικότερο στην όλη υπόθεση – είναι να κατατεθεί επίσημη πρόταση από τον Ημίθεο και να βρεθεί η κοινή συνισταμένη στον οικονομικό τομέα, ώστε η ομάδα να τύχει μιας ενίσχυσης, ικανής να μεταβάλλει ριζικά το αγωνιστικό προφίλ, τη δυναμική και τις προοπτικές της στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top