Δύσκολα για Νάξο ο Περόνε – «Μπήκε» ο Τάι

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί αύριο ο Αργεντινός φορ, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς.

Ο Εμανουέλ Περόνε ταλαιπωρείται από τραύμα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς να τον έχουν εγκαταλείψει οι προπονήσεις. Το ιατρικό επιτελείο ευελπιστεί ότι δεν πρόκειται για θλάση, ωστόσο, σήμερα, ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για τη διαπίστωση της ακριβούς έκτασης του τραυματισμού του.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο πολύπειρος επιθετικός είναι πιθανό να μείνει εκτός αποστολής της αναμέτρησης με τη Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο, για το κύπελλο, ενώ δεν γίνεται καν λόγος για συμμετοχή του στο αυριανό φιλικό με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Πάντως, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι σύντομα σε θέση επαναφοράς σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς να προβληματίζει την τεχνική ηγεσία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στο 100% ο Τάι  

Αντιθέτως, ο Τάι επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την ομάδα, ξεπερνώντας το πρόβλημα από το κτύπημα στο γόνατο, που τον ταλαιπωρούσε. Ο Βραζιλιάνος μέσος τίθεται στη διάθεση του προπονητή του και είναι, πλέον, στη κρίση του Αλέκου Βοσνιάδη το αν θα τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του για την αναμέτρηση της Νάξου.

«Μπαίνει» και ο Ντούνης

Το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού ομαδικού προγράμματος «έβγαλε» ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος ξεπερνά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό και βρίσκεται σε φάση επανόδου. Στις αμέσως προσεχείς προπονήσεις αναμένεται να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top