Μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των social media η «κυανόλευκη» ΠΑΕ

Οι διοικούντες μελετούν την ανάθεση της παρουσίας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στα κοινωνικά δίκτυα σε εξειδικευμένα στελέχη.

Αποτελεί κοινό τόπο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην εποχή της κυριαρχίας των social media, καθώς facebook, twitter, instagram, youtube αποτελούν ακραία διαδεδομένους διαύλους καθημερινής μαζικής επικοινωνίας.

Όπως ότι είναι, πλέον, σύνηθες, ή μάλλον επιβεβλημένο, για τα επαγγελματικά αθλητικά Σωματεία, να χρησιμοποιούν τα μέσα αυτά για την καθημερινότητα της επικοινωνίας και της προβολής του, με τον Ηρακλή να έχει μείνει πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα. Ή – για να ακριβολογούμε – να κινείται στον χώρο της ανυπαρξίας.

Μέσα από την καταστροφή της λαίλαπας Παπαθανασάκη δεν επιβίωσε ούτε καν η επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, με συνέπεια να μην υφίσταται κανένα επίσημο μέσο επικοινωνίας και δημόσιας τοποθέτησης της ομάδας.

Στο πλαίσιο των δομικών οργανωτικών αλλαγών, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών, η διοίκηση Τομ Παπαδόπουλου σχεδιάζει να ανακοινώσει και την εμπεριστατωμένη, μεθοδική και πλήρη παρουσία του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» στον χώρο των κοινωνικών δικτύων, με την ΠΑΕ να συνεργάζεται με εξειδικευμένα στο αντικείμενο επαγγελματικά στελέχη, χωρίς να αποκλείεται η προοπτική να αναλάβει το όλο εγχείρημα ένα οργανωμένο «Social Media Team».

Θα υπάρχει καθημερινό ενημερωτικό και επικοινωνιακό υλικό στα μέσα αυτά και θα μετασχηματιστεί σε σύγχρονες βάσεις ο τομέας της «κυανόλευκης» επικοινωνίας.

Βεβαίως, θεμελιώδες και πρωτευούσης σημασίας είναι το να «κτιστεί» εκ νέου η επίσημη διαδικτυακή ιστοσελίδα της ΠΑΕ, η οποία θα είναι κατά προτεραιότητα ενημερωμένη, με τους ιθύνοντες του «Γηραιού» να αποφεύγουν το λάθος άλλων συλλόγων, οι οποίοι έχουν στηρίξει όλο το βάρος της επικοινωνίας στο facebook, αμελώντας το βασικό εργαλείο, που διατηρούν ανά χείρας και είναι ο επίσημος ιστότοπος της ομάδας.

Εντός των ημερών, οι εξελίξεις…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top