Νέοι… «ταξιδιωτικοί πονοκέφαλοι» ενόψει Νάξου…

Πώς η μετάθεση του αγώνα κυπέλλου δυσχεραίνει το ταξίδι της αποστολής στο νησί, ακόμη και με… ούριο άνεμο…

Ακόμη κι αν την ερχόμενη εβδομάδα οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή των Κυκλάδων είναι ευνοϊκές, οι ιθύνοντες του Ηρακλή έχουν ήδη να αντιμετωπίσουν τεράστια… ταξιδιωτικά προβλήματα, προκειμένου να υλοποιήσουν το «πήγαινε – έλα» της αποστολής στην και από τη Νάξο…

Και εξηγούμαστε: η μετάθεση της αναμέτρησης με τη Θύελλα Καμαρίου για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, μετέφερε την αναμέτρηση σε ημερομηνία εκτός της θερινής σεζόν για την εναέρια συγκοινωνία, καθώς από 1/10, διακόπτεται η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι ο σχεδιασμός για αεροπορική μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη στην Πάρο (με ακτοπλοϊκή συνέχεια μέχρι τη Νάξο) αποκλείεται. Όπως αποκλείεται και ο σχεδιασμός της επιστροφής, που προέβλεπε πτήση από την Μύκονο στη Θεσσαλονίκη (αφού πρώτα χρησιμοποιούνταν πλωτό μέσο από τη Νάξο).

Συνεπώς, για τους ιθύνοντες του Ημίθεου η αεροπορική μετάβαση μέσω Αθηνών αποτελεί μονόδρομο για πρόσβαση στον αερολιμένα «Απόλλων» της Νάξου, όμως είναι δύσκολο να βρεθούν εισιτήρια για την πτήση από την πρωτεύουσα μέχρι το κυκλαδίτικο νησί, ενώ τα εισιτήρια για την αντίστοιχη πτήση της επιστροφής – αυτή τη στιγμή – είναι απολύτως ανύπαρκτα.

Μάλιστα, προέκυψε ένα σενάριο επιστροφής, που στον Ηρακλή δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται, καθώς προτάθηκε η μετάβαση με πλοίο από τη Νάξο στον Πειραιά, προκειμένου να «πετάξει» η αποστολή από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη, διαδικασία, η οποία συνεπάγεται τεράστια ταλαιπωρία.

Σήμερα, οι επιτελείς των «κυανολεύκων» αναμένουν απαντήσεις από διάφορες αεροπορικές εταιρείες, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσουν πλήρη αεροπορική μετάβαση και επιστροφή, έστω και με ενδιάμεσο σταθμό το «Ελ. Βενιζέλος»…

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top