Τουτζιάρης: “Σε καλό δρόμο με Τομ”

Το μέλος της πρώην διοικούσης επιτροπής του ποδοσφαιρικού Τμήματος αναφέρεται στη νέα κατάσταση πραγμάτων στην ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο “Metropolis 95,5” μίλησε ο Φάνης Τουτζιάρης, τονίζοντας:

Για την αποχώρησή του από τη διοίκηση του Ηρακλή: «Ήρθε ο νέος μεγαλομέτοχος, έκανε το δικό του διοικητικό συμβούλιο που πιστεύει ότι είναι το ιδανικό για να τρέξει την ομάδα».

 

Για τον αν μίλησε με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Μιλήσαμε όταν πρωτοήρθε, έγιναν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι ότι αυτό πιστεύει ότι ήταν το καλύτερο. Από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα το δικό μου όνομα, εγώ ούτως ή άλλως ανήκω στην οικογένεια του Ηρακλή. Ολοι κοιτάμε το καλό του Ηρακλή, είτε είμαστε στο τιμόνι είτε δεν είμαστε. Από πέρσι ξεκινήσαμε μια πολύ δυνατή προσπάθεια ώστε ο Ηρακλής να επανέλθει. Νομίζω ότι από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος ανέλαβε και κινεί τα οικονομικά νήματα, είμαστε σε καλό δρόμο».

 

Για το αν έχει κάποιο παράπονο: «Ισα-ίσα, γιατί να έχω παράπονο; Δεν νομίζω να υπάρχει παράπονο από κανέναν. Όταν αναλαμβάνει κάποιος μια εταιρία, τοποθετεί τους δικούς του ανθρώπους που θεωρεί άξιους εμπιστοσύνης για να την τρέξει. Αλλά μην ξεχνάμε μια τέτοια «επιχείρηση», ένας τέτοιος οργανισμός έχει πολύ συναίσθημα μέσα του, όποτε ίσως να μπορούσαν να γίνουν και κάπως διαφορετικά τα πράγματα».

 

Για το αν αισιοδοξεί για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Η αισιοδοξία πηγάζει από το ότι διορθώθηκαν όλα τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Προσπαθεί βέβαια (σ.σ. ο Τομ Παπαδόπουλος) να διορθώσει και άλλα πράγματα γιατί η επαγγελματική κατηγορία απαιτεί άλλη οργάνωση. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει τον πρώτο λόγο για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top