Συνάντηση Γυμναστικού Συλλόγου – Βασιλειάδη

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα διοικητική αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη και αναμένεται να συναντηθεί με τον υφυπουργό για το τεράστιο πρόβλημα, που μπλοκάρει το Σύλλογο.

Ερασιτέχνης

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε εξηγήσει στους παράγοντες του Ερασιτέχνη Ηρακλή ότι η ρύθμιση για τα χρέη δεν πέρασε από το υπουργείο οικονομικών , λόγω… «μνημονιακών δεσμεύσεων και της αντίθετης στάσης των ελεγκτικών οργάνων από το εξωτερικό».

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι «τον Σεπτέμβριο, που θα έχουμε βγει από τα μνημόνια, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και το θέμα θα περάσει»… Ο Σεπτέμβριος, λοιπόν, όχι μόνο έφτασε, αλλά είναι έτοιμος και να ολοκληρωθεί, με συνέπεια οι ιθύνοντες του Γυμναστικού Συλλόγου να επιδιώξουν συνάντηση με τον ίδιο τον υφυπουργό, προκειμένου να συζητήσουν την εξέλιξη του θέματος, που τους «καίει».

Είναι δεδομένο ότι, χωρίς την απαραίτητη ρύθμιση των χρεών του Ερασιτέχνη και το «ξεκλείδωμα» του ΑΦΜ του, ο Γυμναστικός δεν μπορεί και δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει πλήρως και σε όλα τα επίπεδα, με την οικονομική ασφυξία να τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε «λουκέτο».

Σήμερα, λοιπόν, επί αθηναϊκού εδάφους, οι ιθύνοντες του ΓΣ θα συναντηθούν με τον Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να ζητήσουν και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το τι  – πραγματικά – πρόκειται να συμβεί με το επίμαχο ζήτημα και να πληροφορηθούν αν και κατά πόσον πρόκειται να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του υφυπουργού, καθώς ο χρόνος κυλά δραματικά και μάλιστα εις βάρος του Συλλόγου…

Back to Top