Στήριγμα στους επίδοξους πρωταθλητές

Δευτέρα με λίγες επιλογές και θα στοχεύσω απλά σε ένα θετικό ξεκίνημα, αφού μεσοβδόμαδα ακολουθούν εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά πρωταθλήματα.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Τι κρατάμε στο bet-hoven.net;

 

Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

 

Ξεκίνημα θα κάνω με το παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ και την επικίνδυνη έξοδο του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη αλλά παίζοντας σήμερα πήραν τις απαραίτητες ανάσες και με νίκη θα σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και οποιοδήποτε απώλεια βαθμών σήμερα θα κλονίσει την ομάδα του Μάρτινς που φέτος στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο δημιουργικές ομάδες της κατηγορίας, έχοντας πετύχει και 8 γκολ σε 3 αγωνιστικές και δίκαια είναι το φαβορί για σήμερα. Κακός ο Πανιώνιος έως τώρα, με πολλά προβλήματα ειδικά ανασταλτικά και με μόλις ένα βαθμό, αυτό στην πρεμιέρα. Δύσκολα να πάρει κάτι από το ματς, με την τελευταία νίκη επί του Ολυμπιακού στην Ν. Σμύρνη να είναι πριν 16 χρόνια και έκτοτε μετράει 13 ήττες σε 16 εντός. Διπλό και Over 1.5 σε απόδοση 1.85.

 

Συνεχίζω με έναν ακόμα επίδοξο πρωταθλητή και αυτός είναι ο Απόλλων Λεμεσού που υποδέχεται την Σαλαμίνα. Η προσφυγική ομάδα ταξιδεύει στην Λεμεσό με ανεβασμένη ψυχολογία μετά από τα 2 πολύ καλά παιχνίδια που πραγματοποίησε κόντρα σε ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ παρά τον έναν μόλις βαθμό, που πήρε σε αυτά τα 2 ματς, ενώ με 4 βαθμούς έως τώρα διαθέτουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις αλλά και τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Σήμερα δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά και θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως τόνισε και ο κόουτς Πουρσαϊτίδης. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, αποτελούν μία εξαιρετική ομάδα, με δυνατό και συμπαγές ρόστερ και ίσως από τα καλύτερα της κατηγορίας και δίκαια στοχεύουν στο φετινό πρωτάθλημα. Για να το πετύχει αυτό ο Απόλλων γνωρίζει πολύ καλά πως δεν μπορεί να έχει απώλειες βαθμών και ειδικά εντός έδρας εκεί όπου μετρά μία ήττα στα τελευταία 35 ματς πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει σε όλα. Την Πέμπτη η λεμεσιανή ομάδα έβαλε δύσκολα στη Λάτσιο στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Γιουρόπα, για να ηττηθεί τελικά με 2-1. Πιθανώς η κούραση να κάνει την εμφάνισή της και αυτό να την κάνει λίγο πιο ευάλωτη. Επιλογή εδώ τα γκολ και το Over 2.5 σε απόδοση 1.50. Καλή μας επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top