Εβδομάδα συναντήσεων και πρωτοβουλιών για την ΠΑΕ

Γυμναστικός Σύλλογος, Ιδρυτικό Σωματείο και επιτροπή Καυτανζογλείου στην ατζέντα του διοικητικού συμβουλίου του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών συνεργασίας, μέσω συναντήσεων, αποφάσισε η «κυανόλευκη» διοίκηση, αναφορικά με το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να προχωρήσουν συγκεκριμένα θέματα, αλλά και να προκύψει η απαραίτητη απόκτηση άμεσης επικοινωνίας με το «κυανόλευκο» περιβάλλον.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση των διοικούντων τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή με τους ομολόγους τους του Γυμναστικού Συλλόγου, με σκοπό την πρώτη γνωριμία των δύο διοικητικών φορέων και τη χάραξη γραμμής κοινής στρατηγικής μεταξύ Ερασιτέχνη και ποδοσφαιρικού Ηρακλή, με πιο επείγον θέμα συζήτησης αυτό των εργασιών στο κτήριο της ΠΑΕ στη Μίκρα, το οποίο ιδιοκτησιακά ανήκει στον Γυμναστικό.

Εξάλλου, όπως έχουμε προσφάτως επισημάνει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος, υπερθεματίζει του θεμελιώδους και μητρικού ρόλου, που διαδραματίζει ο Γ.Σ. στο πλαίσιο του «κυανόλευκου» Συλλόγου και επιθυμεί κοινή διαδρομή μεταξύ των δύο φορέων προς το κοινό όφελος. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα, όταν και ο ίδιος θα βρεθεί εκ νέου στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να επαναληφθεί η συγκεκριμένη συνάντηση, ώστε να αποκτήσει και αυτοπροσώπως επαφή με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το προεδρείο του Ιδρυτικού Σωματείο, αλλά και τα παραγοντικά στελέχη τα οποία στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα της Γ΄ Εθνικής και συνετέλεσαν στο θαύμα της άμεσης επανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στόχος της συγκεκριμένης επαφής είναι, αφενός μεν να μπουν σε μία σειρά τα πολλά και σημαντικά ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, μεταξύ ΠΑΕ και Ιδρυτικού, αφετέρου δε, προκειμένου να αποδοθεί η δέουσα τιμή από πλευράς της ΠΑΕ σε όσους συνετέλεσαν για να επανακτήσει ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος την εταιρική υπόστασή του.

Ξεκαθάρισμα με Καυτανζόγλειο 

Στη γεμάτη ατζέντα της ερχόμενης εβδομάδας περιλαμβάνεται και μια πολύ σημαντική, για τη λειτουργικότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος, συνάντηση, αυτή με την επιτροπή διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου. Θα επιχειρηθεί μια πρώτη γνωριμία και η οικοδόμηση μιας σχέσης συνεργασίας, με βάση την εξυπηρέτηση των αναγκών της ομάδας, η οποία στηρίζει επί δεκαετίες το Εθνικό Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top