- Bluearena - https://bluearena.gr -

Athens Club για το μπάσκετ: “Κοροϊδία τέλος!”

Η ανακοίνωση του Athens Club έχει ως εξής:

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΛΟΣ!
Το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες άλλης μιας τραγικής ήττας για τον μπασκετικό ΗΡΑΚΛΗ!
Προφανώς η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας δεν έχουν αντιληφθεί σε ποια ομάδα βρίσκονται με αποτέλεσμα η κάθε ομάδα που δεν υπήρχε στον χάρτη μέχρι χθες, να αποκτάει υπόσταση πάνω στο πτώμα του ΗΡΑΚΛΗ!
Κι επειδή ¨το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι¨ και η υπομονή μας έχει προ πολλού εξαντληθεί ήρθε η ώρα να τοποθετηθούμε:
Πρόεδρε του ΗΡΑΚΛΗ, όπως αντιλαμβάνεται η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών και φιλάθλων, οδεύουμε ολοταχώς προς μια παταγώδη αποτυχία για άλλη μια χρονιά!
Για άλλη μια χρονιά δε θα πετύχεις τον στόχο της ανόδου τον οποίο ΕΣΥ είχες θέσει και τις προηγούμενες χρονιές!
Παράγοντες και προπονητές δεν είμαστε αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και σπάζοντας το ταμπού της κριτικής οφείλουμε να σου πούμε πως με τις μεταγραφικές επιλογές σου δεν πας πουθενά!
Έχεις κρατήσει έναν προπονητή, ο οποίος είναι μεν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας και τον σεβόμαστε γι αυτό (κάποιοι από μας τυγχάνει να τον γνωρίζουμε προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια), αλλά δυστυχώς δεν έχει ακόμα το εκτόπισμα που απαιτεί η κατηγορία και η βαριά φανέλα του τεράστιου συλλόγου για να επιτύχει!
Πρόεδρε του ΗΡΑΚΛΗ, αν δεν έχεις τη δυνατότητα ή δε θέλεις να προχωρήσεις στις απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει και μόνο σε καλούμε να βγεις να το πεις δημόσια και να προβείς σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης σε κάποιο άλλο σχήμα που θα μπορεί να ικανοποιήσει αυτόν τον χιλιοταλαιπωρημένο κόσμο που γεμίζει όλα γήπεδα του συλλόγου!
Αν πάλι θέλεις και μπορείς πρέπει το κάνεις ΧΘΕΣ γιατί ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ!!!
Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως το IRAKLIS ATHENS CLUB θα απέχει από τα γήπεδα που αγωνίζεται ο μπασκετικός ΗΡΑΚΛΗΣ στα προσεχή παιχνίδια και θα επιστρέψουμε μόλις δούμε την πραγματική διάθεση ανατροπής αυτής της άρρωστης κατάστασης!
Ελπίζουμε η αποχή αυτή να μη θεωρηθεί αδυναμία…

Υ.Γ. Πρόεδρε του ΗΡΑΚΛΗ, μάλλον θα πρέπει να αντιληφθείς τον θεσμικό σου ρόλο και το βάρος που κουβαλάς! Πλέον δεν είσαι μόνο ο οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ που ήσουν και είναι αδιανόητο να συμμετέχεις σε καφενειακού τύπου συζητήσεις, να σχολιάζεις στα social media και ιδιαίτερα σε σελίδες αμφίβολων συμφερόντων ασκώντας κριτική σε άλλα τμήματα του συλλόγου!

Μετά τιμής,
IRAKLIS ATHENS CLUB
est. 2008