- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αισιόδοξα μηνύματα για Τάι

Είναι δεδομένο ότι άπαντες στον Ηρακλή θορυβήθηκαν από τον τραυματισμό του Τάι στο γόνατο, ο οποίος ανάγκασε τον Βραζιλιάνο να αποχωρήσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο φιλικό του Αιγινίου.

Μάλιστα είχε προγραμματιστεί και η πραγματοποίηση εξέτασης μαγνητικής τομογραφίας, για χθες, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έμπειρου μέσου. Εξέταση, η οποία, τελικά, δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν σε καλύτερη κατάσταση και οι ενοχλήσεις εμφάνιζαν σημαντική ύφεση.

Η ιατρική διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση στο γόνατο με επιβάρυνση στην περόνη και αυτό απαιτεί θεραπεία και προφύλαξη. Χωρίς να πιεστεί, ο Τάι θα περάσει σε ένα σταδιακό πρόγραμμα επιστροφής στις προπονήσεις από αύριο και αν μέχρι την Τετάρτη δεν έχει απαλλαγεί πλήρως από το πρόβλημα, δεν θα ταξιδέψει για τη Νάξο για τον αγώνα κυπέλλου με τη Θύελλα Καμαρίου.

Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό είναι ότι ο τραυματισμός, που ανησύχησε την τεχνική ηγεσία, δεν φαίνεται να υποκρύπτει κάτι, το οποίο θα αφήσει επί μακρόν εκτός δράσης τον 31χρονο άσσο.