Επιστροφή των «βασικών» στο κύπελλο

Η «πρώτη γραμμή» ετοιμάζεται να επανεμφανιστεί στην επίσημη αναμέτρηση κυπέλλου στη Νάξο.

Η διαχείριση υλικού, την οποία επιφύλαξε ο προπονητής στους δύο αγώνες, στους οποίους κοουτσάρει τον Ηρακλή, προδίδει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των βασικών της προηγούμενης αναμέτρησης για το κύπελλο Ελλάδος, θα επανέλθει στην ενδεκάδα της νέας αγωνιστικής υποχρέωσης των «κυανολεύκων» στον ίδιο θεσμό.

Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να αποφύγει τη φθορά των παικτών, τους οποίους δείχνει να έχει ξεχωρίσει ως «πρώτης γραμμής» στην παρούσα – τουλάχιστον – φάση και δεν τους χρησιμοποίησε στο φιλικό του Αιγινίου. Παράλληλα, έδωσε πολύτιμο χρόνο στους υπόλοιπους (εξίσου έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές του), ώστε να πάρουν και εκείνοι την ευκαιρία απόκτησης ρυθμού, αλλά και επίδειξης αγωνιστικών ικανοτήτων.

Στον αγώνα με τη Θύελλα Καμαρίου, λοιπόν, φαντάζει δεδομένο ότι θα επανέλθει το σχήμα της Καλλιθέας, ίσως με κάποιες λίγες αλλαγές, με βάση την κρίση του Αλέκου Βοσνιάδη.

Μία αλλαγή, πάντως, είναι πολύ πιθανόν να αφορά στην περίπτωση του Κλέιτον, ο οποίος «βλέπει» ενδεκάδα, έχοντας κερδίσει έδαφος μέσα από τις προπονήσεις, με τον Βραζιλιάνο να θεωρείται – ούτως ή άλλως – βασικότατος όταν θα αποκτήσει την απαιτούμενη αγωνιστική ετοιμότητα.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top