Ξέσπασε και ανέτρεψε, με χατ τρικ του Ρόβα

Νίκη με 2-4 στο φιλικό του Αιγινίου, με πρωταγωνιστή τον 24χρονο φορ, που πέτυχε τρία γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένα ξέσπασμα – πραγματικά εντυπωσιακό – του Χρήστου Ρόβα ήταν αρκετό για τον Ηρακλή για να ανατρέψει της εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στο τελικό 2-4 της νίκης του επί του Αιγινιακού στο Δημοτικό Γήπεδο του Αιγινίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γεωργίου, ισοφαρίστηκαν από τον Δούμτσιο, στο δεύτερο μέρος αιφνιδιάστηκαν και έμειναν πίσω στο σκορ από ένα γκολ του Ζανάκη, αλλά ήρθε το ντεμαράζ από τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος στο τέλος της αναμέτρησης από το 81΄ έως το 85΄ έφτασε σε εντυπωσιακό χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 2-4, το οποίο αποκαθιστά και τη λογική στις ισορροπίες του αγώνα.

Αυτό, διότι ο Ημίθεος ήταν ανώτερος του αντιπάλου στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δυσκολεύτηκε μόνο από δικά του λάθη και αμυντικές αδράνειες, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να προφυλάσσει πολλά από τα στελέχη πρώτης γραμμής, που διαθέτει, δίνοντας χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό.

Βεβαίως και αυτό το τμήμα του αγωνιστικού δυναμικού, που χρησιμοποίησε ο κόουτς του «Γηραιού», όπως και οι συμπαίκτες τους, που αγωνίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου, απέδειξε ότι θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει σε επίπεδο ετοιμότητας.

Ας θυμηθούμε όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως αυτή καταγράφηκε μέσα από το “live” της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 2-4. Με καλά διαστήματα και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής, αφνιδιάστηκε, μεν, από το δεύτερο γκολ του Αιγινιακού, αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά, με χατ τρικ του Ρόβα κατέδειξε ανωτερότητα και έφτασε στο τελικό 2-4.

85΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ: Και πάλι… Ρόβας και 2-4, με τρία γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά!

83΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ: Νέο γκολ για τον Ηρακλή και πάλι με τον Ρόβα και το προβάδισμα επανακτάται για τον Ημίθεο με 2-3.

81΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ: Ο Ρόβας εκτελεί κάνοντας το 2-2.

78΄ Γκολ για τον Αιγινιακό: Ο Ζανάκης από κοντά κάνει το 2-1.

70΄ Ο Ηρακλής ανεβάζει ρυθμούς στα τελευταία λεπτά.

65΄ Ο Κωστούλας επιχείρησε το σουτ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος γκολκίπερ.

62΄ Χωρίς σημαντική φάση στο πρώτο διάστημα του δευτέρου μέρους.

46΄ Έναρξη δευτέρου μέρους.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΌΝΟΥ: 1-1. Ο Ηρακλής από την αρχή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, άνοιξε το σκορ, όμως κάποια αμυντικά λάθη και μία αμυντική αδράνεια έφεραν την ισοφάριση για τους γηπεδούχους.

44΄ Ο Τάι εκτός, λόγω τραυματισμού και στη θέση του ο Ρόβας.

36΄ Γκολ για τον Αιγινιακό: Ο Δούμτσιος από πλεονεκτική θέση ισοφάρισε σε 1-1.

23΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ: Καταπληκτική ασίστ του Τάι στον Γεωργίου, που βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.

14΄ Ο Χιντζίδης προσπάθησε να βρει τον Χασομέρη σε επίκαιρη θέση, αλλά ο “κυανόλευκος” φορ δεν πρόλαβε την επαφή με τη μπάλα.

12΄ Άκαρπη υπεροχή από πλευράς Ηρακλή.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης (46΄ Γρηγοριάδης), Χιντζίδης, Καζναφέρης, Κούσας, Στάμου (46΄ Γιαννίτσης), Καλτσάς (46΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (46΄ Παναγιωτούδης), Τάι (44΄ Ρόβας), Πτηνόπουλος (68΄ Μακρής), Γεωργίου, Χασομέρης.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top