«Βαρβάτο» ταμείο με… βροχή από γκολ!

Μετά τη μεσοβδόμαδη δράση με Champions και Europa League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται και πάλι στη σέντρα την Παρασκευή.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Επιλογές υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη και εμείς στο foxbet.gr θα πάμε «δυνατά» με τα πολλά γκολ.

 

Μονακό – Νιμ

 

Συνέχισε στη μετριότητα η Μονακό που δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τουλούζ. Πλήρωσε τις σημαντικές της απουσίες και «κόλλησε» στο 1-1 με τους «μοβ». Την Τρίτη, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League -αν και προηγήθηκε- γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με σκορ 2-1. Στον αντίποδα, η Νιμ, απέδειξε στην έδρα της Μπορντό πόσο… σκληροτράχηλη ομάδα είναι, καταφέρνοντας να πάρει το 3-3. Αντιμετωπίζει ωστόσο σημαντικά αμυντικά προβλήματα και τα 12 τέρματα παθητικό προβληματίζουν. Το γεγονός πάντως πως οι φιλοξενούμενοι δεν κάθονται πίσω αλλά παίζουν επιθετικά, δίνει πολλές πιθανότητες τόσο στο G/G, όσο και στο over 2.5. Αν τα αγοράσουμε σε combo, μοιάζει safe και καλοπληρωμένη επιλογή.

 

Ουέσκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

 

Την ήττα με σκορ 1-0 από τη Ράγιο Βαγεκάνο γνώρισε η Ουέσκα, στο πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας στην Primera Division. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έπιασαν τα συνηθισμένα τους στάνταρ. Από την άλλη, τη δεύτερη σερί ήττα της γνώρισε και η Σοσιεδάδ με σκορ 2-1 από τη Μπαρτσελόνα στο Σαν Σεμπαστιάν. Οι Βάσκοι έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τους τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια για τον τερματοφύλακα Ρούγι. Σε κάθε περίπτωση, η Ουέσκα θα ψάξει τα γκολ και μπορεί να τα βρει. Οι φιλοξενούμενοι είναι ικανότατοι στην κόντρα και το over 2.5 έχει πολλές πιθανότητες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top