Και τώρα, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων…

Με την αθηναϊκή ομάδα, στο Αιγάλεω, θα κοντραριστεί ο Ηρακλής, σε μία πολύ αξιόπιστη αγωνιστική κόντρα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σημαντικό “crash test” για τον Ηρακλή, καθώς στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή του για το κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η αθηναϊκή ομάδα, μάλιστα, θεωρείται από τους “ειδικούς” (με βάση τις εταιρείες στοιχηματισμού) ως πιο κοντά στην άνοδο σε σχέση με τον Ημίθεο, λόγω του έμπειρου αγωνιστικού δυναμικού, που διαθέτει, μολονότι προέρχεται από τη Β΄ εθνική κατηγορία και είναι “νέα” στην Α2…

Η αναμέτρηση θα είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στο “Σταύρος Βενέτης” του Αιγάλεω, πιθανότατα το Σάββατο 22/9, αν και κάποιες αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής θα διεξαχθούν και την Κυριακή 23/9.

Πάντως, οι Αιγαλεώτες δεν έπεισαν στην αναμέτρησή τους με την ομάδα του Αγρινίου, καθώς πέρασαν από την έδρα του “δια πυρός και σιδήρου”, επικρατώντας με το δύσκολο και ισχνό 69-72.

Η “ταυτότητα” του συγκεκριμένου αγώνα του προσεχούς αντιπάλου:

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 69-72

Διαιτητές: Καρακάσης – Καμήτσος.

Δεκάλεπτα: 20-22, 34-38, 47-55, 69-72

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Διαμαντάκος): Τασόπουλος 7(1), Σταμίρης, Μιχάλογλου 14(1), Στάνκοβιτς, Καπινιάρης 17, Τσατάς 1, Σταμούλης, Γκρέκας 13(1), Μήτσου 8(1), Ψαράς 6(2), Σαρρής 3.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (Σαμόλης): Καλλίλας, Κουκάς 2, Νίκου, Νοέας 8(2), Καραλής, Κόκκαλης 22(5), Τσιώκος 10, Μοτσενίγος 9(3), Καρασταμάτης, Παπαδολιάς 6, Περσίδης 6, Μαχαίρας 9.

ΥΓ. Εξαιρετική η μπλε version των φετινών εμφανίσεων του Ηρακλή, με έντονη την “κολλεγιακή” χροιά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε και τη λευκή, στην πρώτη εντός έδρας επίσημη αναμέτρηση (καθώς χθες οι κυανόλευκοι” αγωνίστηκαν με την εκτός έδρας εμφάνιση, ως – τυπικά – φιλοξενούμενοι του Στρατωνίου). Πάντως συγχαρητήρια στους υπευθύνους της ομάδας για την επιλογή τους.

ΥΓ 2. Φέτος ο μπασκετικός Ημίθεος “ντύνεται” από την εταιρεία αθλητικής ένδυσης “CAP”, η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και την περασμένη αγωνιστική περίοδο “έντυσε” την ποδοσφαιρική και τη βολεϊκή ομάδα του Συλλόγου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top