- Bluearena - https://bluearena.gr -

Στο προσκήνιο η κεντρική χορηγία – Υπό εξέταση η πρόταση της “Tip Bet”

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στη διοικητική ομάδα της ΠΑΕ, όσον αφορά στο – σημαντικότατο για το επίπεδο των οικονομικών εισροών της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας – θέμα των χορηγικών συμφωνιών.

Το νέο διοικητικό σχήμα του Ηρακλή απασχολεί πρωτίστως το ζήτημα της κεντρικής χορηγίας, της σύναψης, δηλαδή, συμφωνίας με εταιρεία, η οποία θα καταστεί «Μέγας Χορηγός», διαφημιζόμενη μέσω του κεντρικού μέρους της αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας.

Υπάρχει ήδη κατατεθειμένη από την περίοδο του καλοκαιριού η πρόταση της “Tip Bet”, που αφορά σε τριετή προβολή της εταιρείας μέσω της «κυανόλευκης» φανέλας, πρόταση την οποία εξετάζουν και αξιολογούν, σε τελικό επίπεδο, στη Μίκρα.

Εξάλλου, η συνεννόηση της πλευράς Μπαλτίδη με την τότε διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού Τμήματος, ανέφερε ότι την τελική απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα (αν, δηλαδή, θα ενεργοποιηθεί η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας) θα την λάμβανε η διοίκηση της ΠΑΕ και, συνεπώς, η ώρα για αυτήν την απόφαση έχει ήδη φτάσει.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, τις προσεχείς μέρες, αναμένεται να επιδιωχθεί μία συνάντηση γνωριμίας των εκπροσώπων της “Tip Bet” με τη διοίκηση της ΠΑΕ, ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε καταληκτικό επίπεδο η όλη ιστορία, χωρίς – σε κάθε περίπτωση – αυτή η κατάληξη να θεωρείται βέβαιη.

Παράλληλα, οι παράγοντες του Ημίθεου, με επίκεντρο δράσης τον χώρο της αθηναϊκής επιχειρηματικότητας, αναζητούν συμφωνίες χορηγίας με εταιρείες και σε περιφερειακό – υποστηρικτικό επίπεδο, πέρα από εκείνη, η οποία θα αφορά στο εμπρός μέρος της φανέλας.

Ο Παναγιώτης Λεωνταράς, εκ μέρους της ΠΑΕ, προχώρησε κάποιες περιπτώσεις αναλόγου ενδιαφέροντος στην Αθήνα και έχει επανέλθει στη Θεσσαλονίκη, με το όλο εγχείρημα να παραμένει ανοικτό και να αναμένονται εξελίξεις στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.