- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κυρίτσης: “Kαταστροφικές οι συνέπειες της θητείας Παπαθανασάκη”

Ο Γιώργος Κυρίτσης τοποθετήθηκε στον FAIR PLAY FM 96,1:

Αρχικά σχολίασε: «Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός και αυτός είναι η άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Δηλαδή εκεί που ανήκει ο Ηρακλής. Ο δεύτερος στόχος θα πρέπει να είναι η οργάνωση της ΠΑΕ σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει να κάνουμε μια ομάδα επαγγελματική σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Το πέρασμα Παπαθανασάκη ήταν καταστροφικό, ότι και να πω πέρα από αυτό θα είναι λίγο. Καταλαβαίνω απόλυτα την προηγούμενη διοίκηση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Το έργο τους ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Ο κύριος Παπαδόπουλος θέλει να λειτουργήσει η ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο και φυσικά αναζητά χορηγούς για να μπορέσει να τα καταφέρει».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: «Θέλει να πετύχει η επένδυση του και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα και να αφήσει ένα καλό όνομα σαν επενδυτής. Μου έκανε εντύπωση το πόσο καλά γνωρίζει την ιστορία της ομάδας. Πραγματικά σκέπτεται το καλό του Ηρακλή. Δεν μίλησε για γήπεδο απλά είπε ότι μια μεγάλη ομάδα χρειάζεται το δικό της γήπεδο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο μέλλον. Κάθε μέρα κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

Για την διοίκηση Παπαθανασάκη: «Άφησε πίσω κομμένη γη και μας έρχονται συνεχώς νέες αποφάσεις που μας ζητάνε χρήματα. Τώρα που έμαθαν για νέο επενδύτη έρχονται διάφοροι και θέλουν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Δεν θέλω να αδικήσουμε κανέναν αλλά όλα αυτά τα αιτήματα θα εξεταστούν πρώτα. Δεν θα δώσουμε χρήματα στον οποιονδήποτε».

Πηγή: FAIR PLAY FM 96,1