Ημέρα… Europa League

Ημέρα… Europa League η Πέμπτη και το πρόγραμμα μονοπωλούν τα παιχνίδια για τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

 

Η περσινή εξαιρετική παρουσία της Μαρσέιγ στο Europa League, έχει ανοίξει την… όρεξη για κάτι ακόμα μεγαλύτερο φέτος. Οι Γάλλοι έρχονται από το 4-0 κόντρα στη Γκινγκάμπ, παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τον χορό των τερμάτων. Μετά από πέντε χρόνια, στη διοργάνωση επιστρέφει φέτος η Άιντραχτ. Οι Γερμανοί πάντως δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά φέτος και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις τους. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους, ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τη Ντόρτμουντ. Η πρεμιέρα των Μασσαλών θα γίνει σε ένα άδειο -λόγω τιμωρίας- «Βελοντρόμ», ωστόσο και πάλι η Ολεμπίκ έχει τον πρώτο λόγο. Θα το ανοίξουν το ματς οι γηπεδούχοι και το over 2.5 έχει πολλές πιθανότητες.

 

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Φενερμπαχτσέ

 

Έχει ξεκινήσει με κεκτημένη ταχύτητα η Ντιναμό και μετράει 13 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Η μοναδική της ήττα, στις 28 Αυγούστου της στοίχησε βέβαια, αφού την άφησε εκτός των ομίλων του Champions League. Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζει στο Europa και ενώ προέρχεται από το 1-0 επί της Γκόριτσα. Αποτέλεσμα που βάσει εικόνας την αδικεί. Από τα προκριματικά του Champions League ξεκίνησε φέτος και η Φενερμπαχτσέ, ωστόσο αποκλείστηκε από τη Μπενφίκα. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε τραγικά με τρεις ήττες. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, επικράτησε με σκορ 1-0 της Κόνιασπορ. Δεν πείθουν οι Τούρκοι είναι η αλήθεια. Σε αντίθεση με τους Κροάτες που πάνε στο ματς έχοντας το μομέντουμ και την έδρα. Άσος λοιπόν στο κουπονι οπαπ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top