Ποντάρουμε στο Champions League!

Συνέχεια στο Champions League την Τετάρτη…

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Άγιαξ – ΑΕΚ

Στη μάχη απόψε ρίχνεται η ΑΕΚ που φιλοξενείται από τον Άγιαξ. Θα δούμε και σήμερα ματσάρες, ενώ υπάρχουν «δυνατές» επιλογές στο στοιχημα για να πληρωθούμε. Ειδικά στα συνδυαστικά…

Θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος ο Άγιαξ και για αυτό δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Παρότι μπαίνει στο Champions League απόψε, παρατάχθηκε με τους βασικούς της στο ματς με τη Γκρόνινγκεν, την οποία νίκησε με σκορ 3-0. Ακολουθεί την Κυριακή δε, το ντέρμπι με την Αϊντχόφεν. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ συνεχίζει να βγάζει σταθερότητα. Επιβλήθηκε πολύ εύκολα με σκορ 4-0 του Πανιωνίου και διατήρησε το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό το απόψε ματς, αφού θα είναι το πρώτο της σε φάση ομίλων μετά από 12 χρόνια. Έχει ανέβει επίπεδο η «Ένωση», έχει όμως πολύ δύσκολο έργο μπροστά της. Αφενός να αντιμετωπίσει τις σημαντικές της απουσίες και αφετέρου να σταθεί όρθια σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο άσος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο και σε συνδυασμό με το over 2.5 μπορεί να μας καλοπληρώσει.

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα

 

Έρχεται από την πρώτη της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, αφού «κόλλησε» στο 1-1 εκτός έδρας με την Μπιλμπάο. Παρότι επιθετικά έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο, συνεχίζει να προβληματίζει στα μετόπισθεν. Αντίθετα, για τη Ρόμα δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν και η διακοπή δεν έδειξε να βοηθάει, αφού γκέλαρε και έμεινε στο 2-2 με την Κιέβο στο «Ολίμπικο». Αυτό μάλιστα και ενώ προηγήθηκε 2-0. Υπάρχει έντονη γκρίνια στους «τζιαλορόσι» για την εικόνα που παρουσιάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Απόψε πάντως δεν θα… μασήσουν, θα αφήσουν το ματς να έχει ανοιχτό ρυθμό. Λογικά θα δούμε γκολ εκατέρωθεν και είναι εξίσου πιθανό να επιβεβαιωθεί και το over 2.5. Προσφέρονται χαμηλά μεν, αλλά αν τα ποντάρουμε σε combo, είναι αρκετά safe επιλογή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top