Συνάντηση με Βασιλειάδη: Επιβεβαίωση των δεσμεύσεων

Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ηρακλή είχε επαφή γνωριμίας με τον υφυπουργό και αναμένει υλοποίηση των όσων έχει υποσχεθεί.

Με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη συναντήθηκαν Τομ Παπαδόπουλος, Στάθης Καραντώνης και Παναγιώτης Λεωνταράς, έχοντας μία πρώτη επίσημη γνωριμία μαζί του (σε μία συνάντηση την οποία είχε «προλογίσει» η συνεννόηση, που είχαν μεταξύ τους Στάθης Καραντώνης και Γιώργος Βασιλειάδης, προ ολίγων ημερών στη ΔΕΘ).

Ο υφυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής βρήκε λύση στο επενδυτικό ζήτημα, την οποία – όπως ανέφερε – τη θεωρεί αξιόλογη, λόγω της επιχειρηματικής υπόστασης του «κυανόλευκου» μεγαλομετόχου.

Βεβαίως, στο τραπέζι της συζήτησης «έπεσε» το θέμα της – γνωστής και δεδομένης – δέσμευσης του Γιώργου Βασιλειάδη περί «αντισταθμιστικών οφελών» για την αντιμετώπιση των χρεών, που κουβαλά – από την προηγούμενη χρήση – η νέα ΠΑΕ, με τον κυβερνητικό παράγοντα να επαναλαμβάνει τα υπεσχημένα και να αναλύει στους παράγοντες της ομάδας τον σχεδιασμό του.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν επικοινωνία συνεργασίας για το όλο ζήτημα (χωρίς να αποκλείουν και νέα συνάντηση στη συνέχεια) με τον επίσημο Ημίθεο να βρίσκεται σε φάση αναμονής για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του υφυπουργείου αθλητισμού, όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top