Ημέρα βόλεϊ: Επίσημη «πρώτη» στο Κατσάνειο και διαρκείας!

Ο κόσμος μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας με διαρκείας την προοπτική μιας αξιόλογης πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Βόλει, Ηρακλής

Σήμερα, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, είναι η μέρα και η ώρα του «κυανόλευκου» βόλεϊ!

Ο Αυτοκράτορας θα πραγματοποιήσει στο Κατσάνειο (στις 20:00) την επίσημη και ανοιχτή για τον κόσμο του «πρώτη», αναμένοντας τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων. Μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν και τα αγωνιστικά «αποκαλυπτήρια» της ομάδας του Γιάννη Ορφανού ενώπιον του κοινού της, καθώς θα διεξαχθεί και φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της ΧΑΝΘ.

Να σημειωθεί ότι στην ομάδα έχουν πλέον ενσωματωθεί αμφότεροι οι ξένοι της, με τον Βραζιλιάνο Κλίντι και τον Μπαχαμέζο Μπάιρον Φέργκιουσον να είναι απολύτως διαθέσιμοι και να εμφανίζεται με το σύνολο του νέου δυναμικού της.

Με εξαιρετική προσπάθεια και μεγάλες θυσίες, η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη και των συνεργατών του, εξασφάλισε τη δημιουργία ενός απολύτως ανταγωνιστικού βολεϊκού συνόλου, με φιλοδοξίες αξιόλογης πορείας, τόσο στην – ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όπως αναμένεται – φετινή Volley League, όσο και κατά τη μεγάλη επαναφορά του Αυτοκράτορα στα ευρωπαϊκά σαλόνια, με τη συμμετοχή στο Challenge Cup.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!

Η ομάδα αυτή αξίζει τη στήριξη των Ηρακλειδέων και αυτή η στήριξη μπορεί να μετασχηματισθεί σε πράξη μέσω της αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Στο Κατσάνειο, απόψε, στο περιθώριο της «πρώτης» και του φιλικού με τη ΧΑΝΘ, θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη υψηλού επιπέδου βολεϊκή δράση, με σπουδαίες προοπτικές επιτυχίας για την «κυανόλευκη» αρμάδα…

Όλοι διαρκείας της ομάδας βόλεϊ, λοιπόν!!!

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top