- Bluearena - https://bluearena.gr -

Παλαιοβράχας: “Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας”

Ο Μιχάλης Παλαιοβράχας τοποθετήθηκε στο “Metropolis 95,5”:

«Είμαι Θεσσαλονικιός, Ηρακλειδέας, και λειτουργώ μια παραγωγική εταιρεία ειδών καθαρισμού. Είμαι χορηγός σε όλα τα τμήματα σχεδόν. Συζητήσαμε με τον πρόεδρο, είδαμε το όραμα που έχει για την ομάδα. Είχα και παλιότερα προτάσεις κατά καιρούς, διότι ακολουθώ την ομάδα. Θεωρώ, όμως, ότι σε αυτήν την πρόταση μπορεί να γίνει μια σημαντική δουλειά, να βάλουμε το λιθαράκι μας ώστε να αλλάξει επίπεδα ο Ηρακλής οργανωτικά και διοικητικά».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: «Είναι πολύ καλός επιχειρηματίας, δεν τον γνώριζα. Η οικογένειά του έμενε στην Ελλάδα, έχω φίλους και γνωστούς που τον γνώριζαν. Έτσι έγινε η επαφή. Αν δεν έβλεπα κάτι που θα με κάλυπτε, κάποιες ορθολογικές σκέψεις, δεν θα έμπαινα στην ομάδα».

Για τον στόχο της νέας διοίκησης: «Η ομάδα μόνο και μόνο επειδή είναι στο μεταβατικό στάδιο από την ερασιτεχνική κατηγορία και πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα του επαγγελματισμού, έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Μιλώντας για το αντικείμενο της δουλειάς μου, το οργανωτικό, θέλω να πω ότι η ομάδα οφείλουμε και θα γυρίσει εκεί που ανήκει».