Γ.Σ. Ηρακλής: “Ευχαριστούμε τη διοικούσα – Καλή επιτυχία στον Τομ”

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ερασιτέχνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Ηρακλής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα απελθόντα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, για τα πολλά, σημαντικά και δύσκολα που πέτυχαν στο διάστημα της θητείας τους. Να κρατήσουν δηλαδή, όρθιο τον Ηρακλή μας. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον Ημίθεο κατάφεραν να δημιουργήσουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα την οποία οδήγησαν στην άνοδο, βρίσκοντας παράλληλα και διάδοχη λύση για την επόμενη ημέρα.

Επίσης, ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, καλωσορίζει τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Ευχή της «μάνας» του συλλόγου, είναι να βρει επιτέλους το ποδοσφαιρικό τμήμα τον δρόμο του και να φτάσει εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Εκεί απ’ όπου δεν έπεσε ποτέ.

Ως θεματοφύλακας ο ΓΣ Ηρακλής θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Θα στέκεται αρωγός σε κάθε θετική προσπάθεια που θα έχει ως στόχο την ανοδική πορεία της ομάδας προς το μέλλον και θα παρεμβαίνει δυναμικά όπου κρίνει απαραίτητο.

Ευχόμαστε στον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλο και στα μέλη της διοίκησης που επέλεξε καλή επιτυχία.

Back to Top