Παναγιώτης Βοσνιάδης: “Όλα για την άνοδο”

Πρωταγωνιστής στη διαδικασία των πέναλτι ο τερματοφύλακας του Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βοσνιάδη στον “Arena 89,4”:

«Σημασία έχει ότι, ήρθε η πρόκριση, αυτό θέλαμε, ακόμη οκ δεν είμαστε έτοιμοι, είναι πολύ νωρίς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι, πήγαμε στην παράταση, δεχθήκαμε γκολ, ευτυχώς ισοφαρίσαμε με τον Ρόβα. Το παιχνίδι με τον Εθνικό δεν το βλέπαμε χαλαρά , γιατί ο Εθνικός είναι από τις πιο καλές ομάδες, έχει πλάνο, οργάνωση, είναι από πέρσι ομάδα, ξεκίνησαν νωρίς, εμείς φτιαχνόμαστε αργά ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά τέλος καλό όλα καλά, ήταν δύσκολη πρόκριση» ανέφερε αρχικά ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων».

Για την διαδικασία των πέναλτι:

«Είναι ανάλογα το πως θα διαλέξεις να κινηθείς, άλλοι φεύγουν χωρίς να δουν τη μπάλα, άλλοι κοιτούν την μπάλα, εγώ προσπαθούσα να δω τη μπάλα, κατά συνέπεια είναι μια αργή αντίδραση. Όταν είδα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, είπα ότι εγώ θα είμαι ο επόμενος, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς εκείνη την ώρα, αν έχεις άγχος, είναι χειρότερα».

Για την απόκρουση στο πέναλτι του Ρομάνο:

«Τον περίμενα, έκανα την απόκρουση, σκόραρε και ο Περόνε μετά και και πήραμε την πρόκριση αυτό είναι το σημαντικό».

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο:

«Πρωταρχικός στόχος είναι η άνοδος, αυτό είναι ξεκάθαρο, μας ενδιαφέρει και το κύπελλο βέβαια. Έχουμε καλό ρόστερ, έμπειρο,  θέλουμε πολλή δουλειά να γίνουμε ομάδα, έχουμε πολλά καινούρια πρόσωπα».

Για το ότι φέτος και για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον πατέρα του:

«Είναι ιδιαίτερη κατάσταση, δεν το είχαμε επιδιώξει, δεν το θέλαμε ούτε εγώ ούτε εκείνος, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Με αντιμετωπίζει όπως όλους τους υπόλοιπους παίκτες, δεν υπάρχει κάτι να βοηθήσει ούτε να με αδικήσει».

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top