Αναχωρεί ο Τομ – Έτοιμο να ανακοινωθεί το διοικητικό συμβούλιο

Ο Στάθης Καραντώνης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και «τρέχει» της διαδικασίες μετάβασης στη νέα περίοδο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή…

Ο Τομ Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε έναν ευρύ κύκλο διαβουλεύσεων στο περιβάλλον του ποδοσφαιρικού Ημίθεου και προχώρησε όλα εκείνα, τα οποία ήταν επιβεβλημένο να μπουν σε μία σειρά.

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να επιστρέψει στη Φιλαδέλφεια, έχοντας ενημερώσει τους επιτελείς της ομάδας ότι σύντομα θα επανέλθει στη Θεσσαλονίκη, όπως σκοπεύει να κάνει συχνά από εδώ και πέρα, ενώ – σε καθημερινό επίπεδο – θα διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη Μίκρα.

Το βασικότερο όλων είναι ότι έχει λάβει τις αποφάσεις του σχετικά με το διοικητικό σχήμα, το οποίο θα συγκροτηθεί, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τυπικών για την τελική σύσταση της νέας «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, όπως η πιστοποίηση του μετοχολογίου και η τυπική συνέλευση μετόχων.

Έχει ξεκαθαρίσει ότι στο διοικητικό συμβούλιο, πέραν του ιδίου και του Στάθη Καραντώνη, θα μετέχουν και συνεργάτες του από τη Θεσσαλονίκη, με το σκεπτικό του Ελληνοαμερικανού να αφορά στο να υπάρχουν, μονίμως εγκατεστημένοι στη βάση της ομάδας, διοικητικοί παράγοντες της απολύτου εμπιστοσύνης του, εφόσον, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Στάθης Καραντώνης, θα απαιτείται να απουσιάζουν κατά διαστήματα στις ΗΠΑ, λόγω επιχειρηματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα με τους εν Θεσσαλονίκη προσωπικούς συνεργάτες, θα ανακοινώσει και τη συμμετοχή στο συμβούλιο μελών της απερχόμενης διοικούσας επιτροπής, ενώ – όπως επανειλημμένως γράφουμε – τη θέση του προέδρου θα καταλάβει ο Στάθης Καραντώνης, με τον ίδιο τον Τομ Παπαδόπουλο να διατηρεί το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου.

Πρόκειται για τις δύο κυρίαρχες θέσεις σε ένα διοικητικό συμβούλιο ανώνυμης εταιρείας, με βάση το νομικό πλαίσιο, με τους δυο τους να διατηρούν το δικαίωμα υπογραφής και επικύρωσης όλων των εγγράφων, τα οποία αφορούν στην ΠΑΕ Ηρακλής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top