- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέλει την πρόκριση και «μπάσιμο»… με το δεξί…

Πριν ολοκληρωθεί η προαγωνιστική περίοδος ο Ηρακλής μπαινει στη διαδικασία των επίσημων αγώνων με μία «πονηρή» αποστολή, που τον καλεί να αντιμετωπίσει τις ιδιαιτερότητες ενός νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Όλοι στην «κυανόλευκη» ομάδα επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν θετική εκκίνηση, αποφεύγοντας δυσάρεστες εις βάρος τους εκπλήξεις, γνωρίζοντας ότι έχουν να διαχειριστούν έναν αγώνα απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, με ποιοτικό, για την κατηγορία του, ρόστερ.

Ο Εθνικός περνά ένα κλίμα τεράστιου ενδιαφέροντος για το παιχνίδι και την επίτευξη της πρόκρισης και θεωρείται ομάδα, η οποία θα εξασφαλίσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες στο τέλος της περιόδου, που αρχίζει και αυτό τον καθιστά αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής από πλευράς Ημίθεου.

Με Κλέιτον…

Ο Κλέιτον δεν είναι ακόμη έτοιμος, ωστόσο, τα περιθώρια για πολλά παιχνίδια προετοιμασίας, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν υφίστανται και συνεπώς η τεχνική ηγεσία επέλεξε να βρεθεί στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής, εφόσον ευνοήσει κάτι τέτοιο η εξέλιξη του αγώνα.

Την αποστολή της σημερινής αναμέτρησης αποτελούν οι:

Αμπάρης, Βοσνιάδης, Κανακούδης, Μακρής, Κουτρομάνος, Στόιος, Κουκόλης, Γιαννίτσης,  Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Τάι, Πασάς, Ντούνης, Κλέιτον, Ρόβας, Περόνε.

Οι πιθανοί «11»

Με βάση τους προσανατολισμούς του Αλέκου Βοσνιάδη, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να αρχίσει ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, στην άμυνα, κεντρικό δίδυμο ο Νίκος Ζιαμπάρης και Χρήστος Κουκόλης (διεκδικεί θέση και ο Γιαννίτσης), δεξιά ο Δημήτρης Κουτρομάνος και αριστερά ο Πέτρος Κανακούδης, στη μεσαία γραμμή, ανασταλτικοί μέσοι οι Χουσεΐν Μουμίν και Γιάννης Παπαδόπουλος, με επιτελικό τον Κώστα Μενδρινό (διεκδικεί θέση και ο Τάι), στα άκρα οι Μάρκος Ντούνης και Γιάννης Πασάς και κεντρικός κυνηγός ο Εμανουέλ Περόνε.

Στις 16:30, κεκλεισμένων, Cosmote TV και “live” από τη BlueArena

Ο αγώνας Εθνικού Πειραιά – Ηρακλή θα αρχίσει στις 16:30 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων από την περασμένη αγωνιστική περίοδο) στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Θα καλυφθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV, ενώ η BlueArena, μέσω “live” ενημέρωσης θα μεταφέρει την εξέλιξή της σε πραγματικό χρόνο.