Σωστή κίνηση η διατήρηση επαφής με Σορούρ

Αρκεί, βεβαίως, να αποκτήσει – επιτέλους – ουσία η περίπτωση του Αιγύπτιου επιχειρηματία…

Ο ευρύτερος οργανισμός του Ηρακλή, αυτό που αποκαλούμε «κυανόλευκη οικογένεια», από την πρώτη στιγμή κατά την οποία ετέθη ζήτημα συνδιεκδίκησης της ΠΑΕ από δύο… υπαρκτούς επιχειρηματικά υποψηφίους, εξέφρασε την άποψη ότι όποιος εκ των δύο δεν καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, θα πρέπει να παραμείνει «ζεστός», ώστε να στραφεί σε προοπτική επένδυσης σε κάποιο από τα άλλα δύο άλλα μεγάλα ομαδικά Τμήματα του Συλλόγου.

Επειδή, μάλιστα, από νωρίς είχε φανεί ότι ο Καρίμ Σορούρ ήταν πιθανότατα εκείνος, ο οποίος θα έμενε εκτός Μίκρας, είχε εκφραστεί η διάθεση να διατηρηθεί η επικοινωνία μαζί του, για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Ο στόχος – σε αρχικό, τουλάχιστον, επίπεδο – επετεύχθη. Ο ίδιος ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας δηλώνει διατεθειμένος να ολοκληρώσει θετικά τη διαδικασία της επενδυτικής αδειοδότησής του και να προχωρήσει σε επαφές με το μπάσκετ και το βόλεϊ του Ημίθεου.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά, φέρεται δεκτικός στην προοπτική συνεργασίας με τον Καρίμ Σορούρ, σε επίπεδο ΚΑΕ, αλλά ακόμη πιο θετικός στην προοπτική επέκτασης αυτής της συνεργασίας μαζί του σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αμφότεροι επιχειρούν στον χώρο των φαρμακευτικών και ιατρικών προϊόντων…

Ανοικτή επιλογή παραμένει και το Τμήμα βόλεϊ, με τις υψηλές προοπτικές του, αλλά και τις τεράστιες ανάγκες για οικονομική ενίσχυση από ένα στιβαρό χρηματοδότη. Ο Καρίμ Σορούρ υποστηρίζει ότι «κοιτά» και προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όλα αυτά, θετικότατα και πολύ χρήσιμα. Υπό την απαραίτητη, όμως προϋπόθεση, ότι ο Αλεξανδρινός επιχειρηματίας θα καταλήξει ΟΝΤΩΣ να ενισχύει κάποιο από τα δύο άλλα μεγάλα Τμήματα του Συλλόγου και όχι, απλώς, να παρατείνει και πέραν του καλοκαιριού την ενασχόληση της «κυανόλευκης» επικαιρότητας μαζί του…

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top