Αλλαγή δεδομένων σε όλα τα επίπεδα

Η παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου στην πραγματικότητα του Ηρακλή, μεταβάλλει το κλίμα και προσφέρει προοπτικές.

Η κατάληξη του ιδιοκτησιακού ζητήματος ήταν θετική και είχε αντίκτυπο ανάλογο, όχι μόνο ως προς το καθαρά πρακτικό τομέα των οικονομικών δεδομένων της νέας ΠΑΕ. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιρικός Ηρακλής της φιλότιμης προσπάθειας των ανθρώπων, οι οποίοι τον «κουβάλησαν» τον τελευταίο χρόνο και του – υπερπολύτιμου, για να βγει η χρονιά – «ρεφενέ», αλλάζει πολυεπίπεδα σελίδα.

Στην πραγματικότητα, η παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου, πέρα από την ελπίδα για οικονομική ευεξία και ασφάλεια λειτουργεί εμφατικά θετικά και σε επίπεδο ψυχολογίας, τόσο για την ομάδα την ίδια, όσο και για το σύνολο της «κυανόλευκης» κοινωνίας.

Το σύνολο του αγωνιστικού τμήματος επιζητούσε μία τέτοιας ποιότητας λύση στο επενδυτικό θέμα, προκειμένου να αποκτήσει το στήριγμα λειτουργίας και το δίχτυ ασφαλείας, που κρίνεται ως απαραίτητο για να αφοσιωθεί απερίσπαστο στο έργο της αγωνιστικής δράσης και στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της ανόδου.

Ο – πολύπαθος και βαρύτατα πολυτραυματίας – κόσμος του Ημίθεου επιζητούσε την παρουσία ενός ισχυρού χρηματοδότη για την ΠΑΕ, προκειμένου να επανακτήσει το όραμα και την προοπτική, μακριά από τον στόχο της επιβίωσης και τη μάχη για την επαναφορά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με τον Τομ Παπαδόπουλο στο τιμόνι του, είναι σαφές ότι αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή και όλοι οι υπόλοιποι, που αποτελούν το ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και, πλέον, εναπόκειται στην αποφασιστικότητα και στην διάθεση προσφοράς του ιδίου του μεγαλομετόχου το να εργαλειοποιήσει την αλλαγή κλίματος στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα του Ημίθεου και να οδηγήσει αυτήν την ομάδα στο ύψος των επιτυχιών, το οποίο αναλογεί στη δυναμική, στο brand name και στον κόσμο της…

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top