- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σορούρ: “Καλή επιτυχία στον Τομ

Όσα σημείωσε ο Καρίμ Σορούρ στο “Metropolis 95,5”:

Για το τι δεν πήγε καλά σχετικά με τον φάκελο που κατέθεσε για τον Ηρακλή: «Ήταν και για μένα μία μεγάλη έκπληξη. Έχω την εντύπωση πως πληρούσαμε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνταν. Εδώ και δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε τον φάκελο, ενώ είχα μιλήσει και με τον δικηγόρο μου ώστε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Μου είπαν πως χρειάζονταν ακόμα 3-4  έγγραφα για να είναι πλήρης ο φάκελος. Σέβομαι απόλυτα την ΕΕΑ και πλέον θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσουμε τα έγγραφα που έλειπαν, ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος».

 

Για το τι μπορεί να αλλάξει αν στείλει ξανά το φάκελο, από τη στιγμή που η ομάδα πλέον ανήκει στον Τομ Παπαδόπουλο: «Για να είμαι ειλικρινής είχα κάνει μία δήλωση την προηγούμενη Τρίτη, πως όποια και να είναι η απόφαση θα την αποδεχτώ και θα τη χαιρετίσω. Εύχομαι τα καλύτερα στον κ. Παπαδόπουλο και θέλω να ξέρει ότι έχει την υποστήριξή μου. Για να προχωρήσω το θέμα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή θα χρειαστεί 10 με 15 μέρες. Έχω την εντύπωση πως δεν αξίζει στον Ηρακλή να περιμένει κι άλλο. Ωστόσο θα προχωρήσω το θέμα του φακέλου για μια πιθανή εμπλοκή μου στον μπασκετικό ή βολεϊκό Ηρακλή».

 

Για το αν έχει μιλήσει μαζί του κάποιος άνθρωπος του Ηρακλή από το μπάσκετ ή το βόλεϊ: «Μελετάω το ενδεχόμενο της εμπλοκής μου στο τμήμα του μπάσκετ ή σε αυτό του βόλεϊ. Ήδη έχω μιλήσει με τον κ. Δρακόπουλο και μάλιστα είναι πιθανό να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να συνομιλήσω μαζί του, πριν καν ολοκληρωθεί το ζήτημα του φακέλου το οποίο μπορεί να χρειαστεί και δύο εβδομάδες».