- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ολοταχώς προς διοίκηση Τομ Παπαδόπουλου

Από χθες το βράδυ «έπιασαν» Θεσσαλονίκη Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης, όντες έτοιμοι να ανακοινώσουν τη διοικητική σύνθεση του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος και να αναλάβουν σε ουσιαστικό και τυπικό επίπεδο το «κυανόλευκο» ποδόσφαιρο.

Ο νέος μεγαλομέτοχος του Ηρακλή και ο στενός συνεργάτης του αναμένουν την ολοκλήρωση των διαδικαστικών από πλευράς της διοικούσας επιτροπής, ώστε να προχωρήσουν στη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της νέας ΠΑΕ και να πιάσουν δουλειά.

Παραλαμβάνουν το μετοχολόγιο

Σήμερα (Παρασκευή 14/9) οι επιτελείς του «Γηραιού» παραλαμβάνουν από την τράπεζα τα δεδομένα του λογαριασμού κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, ενός λογαριασμού, ο οποίος έχει πλέον «κλειδώσει» και δεν δέχεται άλλες συμμετοχές.

Στη συνέχεια θα προχωρήσουν όλα τα προβλεπόμενα διαδικαστικά, τα οποία θα καταλήξουν στην τυπική επικύρωση της απόδοσης της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ στον Τομ Παπαδόπουλο.

Διοίκηση με συνεργάτες και νυν διοικούντες

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να συγκροτήσει διοικητικό συμβούλιο, τοποθετώντας τον Στάθη Καραντώνη σε ρόλο προέδρου και τον εαυτό του σε αυτόν του διευθύνοντος συμβούλου, καθώς το συγκεκριμένο σενάριο, που είχαμε μεταφέρει,επιβεβαιώθηκε απολύτως από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Αμφότεροι θα διατηρούν δικαίωμα υπογραφής στα έγγραφα, τα οποία αφορούν στην «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία.

Στο σχήμα αναμένεται να συμμετάσχουν και συνεργάτες του μεγαλομετόχου από τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε αυτό θα βρίσκονται και μέλη της νυν διοικούσας επιτροπής του Ημίθεου.

«Ζυμώσεις» στη Μίκρα

Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης αναμένονται από το πρωί σήμερα στα γραφεία της Μίκρας για επαφές συνεργασίας, τόσο με τον Παύλο Μυροφορίδη, όσο και με την επιτροπή διοίκησης.

Γνωριμία με την ομάδα

Κάποια στιγμή ο νέος ιδιοκτήτης θα παρουσιαστεί ενώπιον του αγωνιστικού τμήματος, στέλνοντας το μήνυμα της έναρξης της δικής του παρουσίας στα πράγματα, ενώ θεωρείται δεδομένη η συζήτηση γνωριμίας και με τον Αλέκο Βοσνιάδη.