Μπορνιβέλλι: “Η οικογένεια του Ηρακλή μπορεί να αισιοδοξεί”

Ο επιχειρηματικός συνεργάτης του μεγαλομετόχου, Αλέξανδρος Μπορνιβέλλι, απολύτως αισιόδοξος για το “κυανόλευκο” project.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπορνιβέλλι στον “Arena 89,4”:

Για τον Τομ Παπαδόπουλο:

«Ξεκίνησε στην Αμερική «ορφανός» επιχειρηματικά. Είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Κατάφερε και έφτιαξε στα 18 του το πρώτο εστιατόριο και μετά εξελίχτηκε σε μεγάλος εστιάτορας, με 30 μαγαζιά στην Αμερική. Δεν σταμάτησε εκεί, έφτιαξε την Colonial Marble και σε επτά χρόνια έγινε το μεγαλύτερο brand name».

Για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο:

«Είναι Ελληνάρας με την καλή έννοια. Είχε το μικρόβιο από μικρός με το ποδόσφαιρο και θέλει πάντα να βοηθάει τον κόσμο, όπως και τους μετανάστες που έρχονται από την Ελλάδα. Δεν του αρέσει να προβάλλεται, όμως να ξέρετε πως βοηθάει πάρα πολύ κόσμο, χωρίς να το δείχνει. Από την Ελλάδα κάνουμε εξαγωγή αλουμινίου με προδιαγραφές για Αμερική και σε όλες τις χώρες που έχουν κύρια γλώσσα την Αγγλική (π.χ. Αγγλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) και πάμε πάρα πολύ καλά. Το βασικότερο από την συνεργασία μας είναι ότι γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο και αυτή την οικογένεια».

Για το αν πρέπει νοιώθουν ασφάλεια στον Ηρακλή:

«Η οικογένεια του Ηρακλή πρέπει να είναι αισιόδοξη. Ο προπάππους του ήταν δεύτερος ολυμπιονίκης στην πάλη. Όλη του η οικογένεια ασχολείται με τον αθλητισμό».

Για  το deal με τον Ηρακλή και τι συνέβη με τον Άρη:

«Κάτι δεν πήγαινε καλά στον Άρη. Ο αδερφός του έπαιζε μπάλα στην Θεσσαλονίκη και πάντα μου έλεγε ότι ήθελε μια ομάδα της πόλης. Ήταν οπαδός στην Αμερική της Φιλαδέλφεια. Είναι καλός επιχειρηματίας και ελπίζω να βοηθήσει τον Ηρακλή και να ξέρετε πως είναι ηθικός. Δεν είναι ο συνηθισμένος Έλληνας πρόεδρος, σας το εγγυώμαι αυτό. Ότι μπορεί και ότι σας πει θα το κάνει».

Για το αν είναι στα πλάνα του να κάνει γήπεδο για τον Ηρακλή:

«Αν του μπει μια ιδέα στο μυαλό θα δώσει μία προτεραιότητα σε αυτό».

Για το αν θα υποστηρίζει και ο ίδιος τον Ηρακλή:

«Εγώ είμαι φίλαθλος της Παναχαϊκής, αλλά πλέον θα είμαι και με τον Ηρακλή»

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top