Ο Σορούρ παρών στην ΕΕΑ και στην καθοριστική συνέλευση των μετόχων

Έρχεται για να τα… παίξει «όλα για όλα» ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας…

Ο Καρίμ Σορούρ έχει αντιληφθεί το σαφέστατο προβάδισμα εκλογής για τη θέση του μεγαλομετόχου, το οποίο διατηρεί η πλευρά του Τομ Παπαδόπουλου, αλλά είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι την ύστατη στιγμή.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προγραμματίζει να παραστεί στη συνεδρίαση της ΕΕΑ στην Πέμπτη, με στόχο – διά της προσωπικής παρουσίας του – να παρέχει κάθε διευκρίνιση, που θα ζητηθεί για τον ίδιο και την επιχειρηματική υπόστασή του από τα μέλη της Επιτροπής και να στηρίξει την αδειοδότηση της συζύγου του, Σάρας Ομάρ, η οποία θα επιδιώξει – σε τυπικό και διαδικαστικό επίπεδο – να καταστεί κάτοχος του μετοχικού πακέτου.

Μετά την εξασφάλιση της αδείας, εντός της Πέμπτης, θα μεταφέρει στον λογαριασμό του μετοχικού κεφαλαίου το απαιτούμενο ποσό και, εν συνεχεία, αναμένεται να πάρει τον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

Επιθυμεί να είναι παρών, με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του, στην καθοριστική συνέλευση των μετόχων, οι οποίοι θα προκύψουν, με βάση τις συμμετοχές στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο να πείσει ότι θα πρέπει η δική του πλευρά να επικρατήσει στο ιδιοκτησιακό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η μάχη για τη Μίκρα προβλέπεται να φτάνει σε κορύφωση…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top