Με διαρκείας και video wall το «κυανόλευκο» περίπτερο στη ΔΕΘ

Οι Ηρακλειδείς θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική ομάδα, κατά την επίσκεψή τους στην Έκθεση.

Το ποδοσφαιρικό Τμήμα ανακοίνωσε ότι αύριο, Τρίτη, η ομάδα (αγωνιστικά στελέχη και όχι μόνο) θα βρίσκεται στο περίπτερο, το οποίο διατηρεί στην 83η ΔΕΘ ο Ημίθεος, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων» έχουν φροντίσει να τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο περίπτερο video wall, που θα προβάλλει θεματολογία, η οποία αφορά στον ποδοσφαιρικό «Γηραιό» και στην προώθηση των διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα λειτουργήσει και ειδικό stand για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, ο κόσμος του Ηρακλή θα έχει την ευκαιρία, επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις της, όχι μόνο να περνά και από το περίπτερο της ομάδας του, αλλά και να προμηθεύεται με άνεση εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, χωρίς να απαιτηθεί η μετάβαση στα γραφεία της Μίκρας, για όσους κάτι τέτοιο είναι κάπως άβολο.

Μάλιστα, αναμένεται και επίσημη πληροφόρηση από το ποδοσφαιρικό Τμήμα για το συγκεκριμένο θέμα.

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, λοιπόν, «κυανόλευκο» περίπτερο και αγορά διαρκείας, κίνηση, η οποία αποτελεί ζωτική ανάγκη για τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top