- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανοικτή προοπτική για μία – τελευταία – προσθήκη

Η προσθήκες αρκετών εξαιρετικά εξελίξιμων νεαρών παικτών στον μπασκετικό Ηρακλή, αυτή τη μεταγραφική περίοδο, δημιουργούν μία αίσθηση βάθους επιλογών, τουλάχιστον ως προς τη συγκρότηση της 12άδας της ανδρικής ομάδας.

Ωστόσο, επειδή ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης ενδιαφέρεται και ως προς το βάθος επιλογών άμεσης συμμετοχής και προσφοράς, εξακολουθεί να διατηρεί ανοικτές τις «κεραίες» του για την πιθανότητα πραγματοποίησης μιας ακόμη – και τελευταίας – κίνησης στον μεταγραφικό τομέα.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο εξετάζονται περιπτώσεις «έτοιμων» παικτών από τη μεταγραφική αγορά, που αγωνίζονται σε θέσεις, στις οποίες θα ήταν χρήσιμο να ενισχυθεί περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του Ημίθεου και – αναλόγως των συνθηκών – θα κινηθούν.

Χωρίς, συνεπώς, να πρόκειται για κάτι βέβαιο, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξανανοίξει ο κύκλος των μεταγραφικών επιλογών και να προστεθεί ένας ακόμη, «ώριμος» αγωνιστικά, αθλητής, δίπλα στις επιλογές των Σοκ, Σέσκους, Τζουγκαράκη, Μπένα και Αποστολίδη.