Συναντήθηκαν στη ΔΕΘ Καραντώνης – Βασιλειάδης

Ο υφυπουργός αθλητισμού και ο στενός συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου ανανέωσαν το ραντεβού τους για λίγες μέρες μετά, όταν ο Ελληνοαμερικανός καταστεί και τυπικά μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Συνάντηση γνωριμίας με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχε το πρωί του Σαββάτου (8/9) στον χώρο των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ ο στενός συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου, Στάθης Καραντώνης.

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία και του ειδικού συνεργάτη της ΓΓΑ, Αλέξη Αδαμίδη, και ανανέωσαν το ραντεβού τους να τα πουν διεξοδικότερα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ηρακλής, στην οποία συμμετέχει ο Τομ Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, η διαδικασία της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ηρακλής παραμένει ανοιχτή, αφού μπορεί ο Τομ Παπαδόπουλος να κατέθεσε τα χρήματα που απαιτούνται, ωστόσο, μέχρι τις 13/9 μπορεί να κάνει το ίδιο και ο Καρίμ Σορούρ. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα μέλη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος εκ των δύο θα πάρει τις μετοχές.

Πηγή: metrosport.gr

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top