- Bluearena - https://bluearena.gr -

Επέλεξε τον δύσκολο δρόμο, αποδείχθηκε συνεπής και βγαίνει νικητής…

Όλα προδίδουν ότι ο Τομ Παπαδόπουλος έχει πατήσει πολύ γερά στο κατώφλι της Μίκρας και είναι έτοιμος να επικρατήσει στη μάχη για τη διεκδίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μια μάχη, που δεν θα του την χαρίσει κανείς, αλλά φαίνεται να την κερδίζει με το σπαθί του, ή μάλλον με την αποδεδειγμένη πρόθεσή του να συμβάλλει οικονομικά και να τελειώσει γρήγορα την όλη ιστορία του ιδιοκτησιακού.

Έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό του και το κέρδισε. Υποσχέθηκε ότι από την πρώτη στιγμή θα συνεισφέρει στον οικονομικό τομέα, εξυπηρετώντας την άμεση ανάγκη ρευστότητας για τις επείγουσες υποχρεώσεις της ομάδας, με εκείνη τη χαρακτηριστική ατάκα «μπήκα στον χορό και θα χορέψω. Θα βοηθήσω οικονομικά κι αν δεν γίνω μεγαλομέτοχος, χαρίζω τα χρήματα στον Ηρακλή. Δεν πρόκειται να τα ζητήσω πίσω». Και το έπραξε.

Στο ίδιο στοίχημα συμπεριλαμβάνονταν η πρόθεσή του να τελειώσει την υπόθεση του μετοχικού κεφαλαίου πριν καν ολοκληρωθεί η επενδυτική αδειοδότησή του από την ΕΕΑ. Επίσης το έπραξε, σχεδόν μια εβδομάδα πριν την τελική κρίση της Επιτροπής. Με το θέμα της αδείας, βεβαίως, να φαντάζει μία απολύτως τυπική υπόθεση.

Αν και, η αλήθεια είναι, ότι και στον συγκεκριμένο τομέα πέτυχε ένα μικρό θαύμα, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποστήριζαν ότι η πλευρά του δεν θα προλάβει να συλλέξει τα πολλά και χρονοβόρα στη συγκέντρωσή τους δικαιολογητικά, που απαιτούνται, καθώς μπήκε αργά στο παιχνίδι. Τους διέψευσε πανηγυρικά και σε αυτόν τον τομέα, καθώς ετοίμασε φάκελο μια εβδομάδα πριν από τη λήξη της προθεσμίας…

Εν ολίγοις και αν ακόμη «απαντήσει» τις προσεχείς μέρες ο Καρίμ Σορούρ, με κατάθεση χρημάτων και από τη δική του πλευρά, ένα είναι βέβαιο. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας δεν μπορεί να έχει την απαίτηση εκκίνησης από την ίδια αφετηρία με τον Ελληνοαμερικανό, όσον αφορά στη θέση, την οποία λαμβάνει ο Σύλλογος απέναντί τους.

Όχι επειδή ο Καρίμ έπραξε κάτι λανθασμένο. Απλώς, ο Τομ πήρε τις πρωτοβουλίες σε ένα πεδίο άκρως δυναμικό, χωρίς να βρει «απάντηση» από τον ανθυποψήφιό του και, πλέον, έχει – εύλογα – αναπτύξει φρενήρη καλπασμό προς τον θώκο του μεγαλομετόχου. Κακά τα ψέματα…