Να περιβάλλουμε με θετική ενέργεια αυτήν την ομάδα

Ας δώσουμε την ευκαιρία, που χρειάζεται η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη κι ας μην μας δηλητηριάζει το αποτυχημένο χθες…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Παροικούμε την «κυανόλευκη» Ιερουσαλήμ. Δεν είμαστε… κοσμοναύτες σε μόνιμη διαστημική αποστολή. Αντιλαμβανόμαστε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και εισπράττουμε ότι κανείς φίλος της ομάδας δεν απολαμβάνει το “a priori” δικαίωμα να πανηγυρίζει την επερχόμενη άνοδο στο τέλος του πρωταθλήματος της Α2, της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Είμαστε όλοι μας, ανεξαιρέτως, «δηλητηριασμένοι» από τις συνεχόμενες αποτυχίες του χθες, τις αστοχίες, τις απογοητεύσεις. Όμως, το να προδιαγράφουμε το φαινομενικά «αδύνατο», υπεραναλύοντας συγκριτικά ρόστερ και αγωνιστικές δυναμικές, δεν βγάζει πουθενά.

Διότι, αλήθεια, πόσο βέβαιοι ήμασταν όλοι για εκείνες τις προηγούμενες ομάδες του Ημίθεου, με τα πολλά «βαριά» για την κατηγορία ονόματα, οι οποίες προσέκρουσαν στον τοίχο της – εν πολλοίς αναπάντεχης – αποτυχίας. Μην το λησμονούμε.

Ο φετινός μπασκετικός Ηρακλής αποτελεί ένα άλλο, πιο φρέσκο, πιο ενδιαφέρον εγχείρημα. Κι ας μην είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Και ας πανηγυρίζουν εκ των προτέρων οι… διάφοροι «Ιωνικοί» κι ας μας δίνουν την… πέμπτη πιθανότητα για άνοδο οι… στοιχηματζήδες και οι Αθηναίοι «επαΐοντες» του χώρου.

Δεν του λείπουν τα «καλά» και έμπειρα μπασκετικά ονόματα, τα οποία έχουν πλαισιωθεί από έναν άνεμο ανανέωσης και επιλογών από το πεδίο του ταλέντου και της μπασκετικής νιότης, που φέρνει το άρωμα της προοπτικής μέλλοντος στο Ιβανώφειο, έπειτα από πολλά – πολλά χρόνια.

Αυτή η ομάδα, είναι σαφές, ότι ποντάρει τα πάντα στον τομέα της αγωνιστικής χημείας. Στην έννοια και στην ουσία της ΟΜΑΔΑΣ, με όλη τη σημασία της και με την πρακτική αποτελεσματικότητα της.

Πού ξέρετε; Μπορεί η επένδυση σε αυτό το «διαφορετικό» να αποδειχθεί πολύ πιο ισχυρό εργαλείο επιτυχίας από ένα πολυδιαφημισμένο ρόστερ, το οποίο προσφέρει μία αίσθηση «πρωταθλητή από το φθινόπωρο».

Εν πάση περιπτώσει, ας δώσουμε σε αυτήν την ομάδα την ευκαιρία, που μας ζητά. Είναι η ομάδα της ψυχής μας και τη ψυχή σου τη στηρίζεις για να δυναμώσει. Την πιστεύεις. Είναι το «είναι» σου και δίνεις πάντοτε ευκαιρίες σε αυτό, με την αναπόδραστη λογική του ένστίκτου της αυτοσυντήρησης.

Ας περιβάλλουμε με θετική ενέργεια και ας συμπαρασταθούμε στο νέο εγχείρημα. Ας στηρίξουμε και ας δούμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Διότι, ασφαλέστατα, το μπασκετικό ταλέντο δεν απουσιάζει. Η προκατάληψή μας είναι αυτή, που ΠΡΕΠΕΙ  να απουσιάσει…

Πάμε, όλοι μαζί, για την άνοδο… Με πίστη και στήριξη…

Υ.Γ. Η καλύτερη επιλογή της διοίκησης Δρακόπουλου κατά την προαγωνιστική περίοδο ήταν η επιλογή του νέου Team Manager. Ο Γιώργος Γιαννουζάκος, «νιώθει» από Ηρακλή, είναι… «μπασκετικότατος» και «ζυμωμένος» σε ιδιαίτερα εμφατικές εποχές για την «κυανόλευκη» καλαθοσφαίριση. Έχει μέσα του ακόμη τον αθλητή και αυτό είναι σημαντικό. Και το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί, που μπορεί, με το ήθος και την προσωπικότητά του, να προσφέρει λύσεις σε πολλούς τομείς στο εσωτερικό αυτής της ομάδας, συμβάλλοντας στην επίτευξη της βασικής της απόπειρας: του να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ και να επενδύσει αγωνιστικά επάνω σε αυτό…    

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top