Καραδήμος: “Ομάδα με μεγάλη δυναμική ο Ηρακλής”

Ο προπονητής του Εθνικού αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή για τον θεσμό του κυπέλλου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η συνέντευξη του Λουκά Καραδήμου στον “Arena 89,4”:

Για την κλήρωση: “Είναι δύο ιστορικές και αδικημένες ομάδες. Και ο Εθνικός και ο Ηρακλής είναι δύο σύλλογοι, που έχουν τραβήξει. Θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερη κλήρωση. Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο”.

Για το ρόστερ της ομάδας: “Και για τον Ηρακλή θα είναι μια δύσκολη κλήρωση. Έχουμε φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και έχουμε στόχο τον πρωταθλητισμό”.

Για τα διοικητικά του Εθνικού: “Υπάρχει υγεία σε αυτό το κομμάτι. Όλα λειτουργούν επαγγελματικά. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Το ψάχνει από πέρυσι. Από την άλλη, όταν υπάρχει υγεία, το ποδόσφαιρο χρειάζεται τέτοιες ομάδες”.

Για τον όμιλο του πρωταθλήματος: “Είναι ένας δύσκολος όμιλος, με παραδοσιακές δυνατές ομάδες”.

Για το αν επιστρέφει ο Εθνικός: “Σίγουρα, έχουν μπει οι βάσεις. Υπάρχει μία διοίκηση πολύ καλή από πίσω. Όμως, ο Εθνικός δεν έχει δικό του γήπεδο. Είμαστε φιλοξενούμενοι στο γήπεδο της Καλλιθέας”.

Για το αν το ματς κυπέλλου θα είναι κεκλεισμένων των θυρών: “Υπάρχει μία ποινή από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Εκτίσαμε την πρώτη αγωνιστική στο πρώτο ματς κυπέλλου. Είναι μία δύσκολη κλήρωση, που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, λόγω της απουσίας του κόσμου”.

Για το ρόστερ του Ηρακλή: “Το ξέρω το ρόστερ του Ηρακλή. Είναι μια καινούρια ομάδα, μία ομάδα με δυναμική, που θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσει στη Β’ Εθνική. Έχει πάρει πολλούς παίκτες”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top