Ολοταχώς προς «ντέρμπι επενδυτών»…

Αποφασισμένοι δείχνουν Παπαδόπουλος και Σορούρ, ολοκληρώνοντας το θέμα της αδειοδότησης. Ο Ελληνοαμερικανός αναμένεται να προλάβει τον Αιγύπτιο στην κάλυψη του Μ.Κ…

Το σενάριο να έχουμε ένα «ντέρμπι επενδυτών», μία μονομαχία μέχρι… τελικής πτώσεως για την απόκτηση της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, διαρκώς ενισχύεται.

Οι ελάχιστες πιθανότητες, που υπήρχαν να μην προλάβει τα χρονικά περιθώρια της αδειοδότησης η πλευρά του Τομ Παπαδόπουλου, επειδή «μπήκε» αργά στη διαδικασία συγκρότησης φακέλου και τα δικαιολογητικά συνιστούν μια χρονοβόρα υπόθεση, ως προς τη συλλογή τους, εξανεμίστηκαν, με τη χθεσινή κίνηση «ματ» της κατάθεσης του φακέλου στην ΕΕΑ.

Την ώρα κατά την οποία, οι πιο αισιόδοξοι, προσδιόριζαν αυτήν την εξέλιξη για την τελευταία στιγμή, δηλαδή ενόψει της συνεδρίασης της Επιτροπής την επόμενη Πέμπτη (13/9).

Ο Καρίμ Σορούρ, από τη δική του πλευρά, είναι απολύτως έτοιμος , όσον αφορά στον φάκελο της συζύγου του και θεωρεί βέβαιη και τη δική του επενδυτική αδειδόδοτηση.

Μάλιστα, στη Μίκρα αναμένουν, μετά τα τυπικά των αδειών, να βάζει χρήματα και ο Αιγύπτιος για το μετοχικό κεφάλαιο, ενώ , όσον αφορά στον Ελληνοαμερικανό, εκείνος προβλέπεται να τον… προλάβει και να καλύψει το 90% ίσως και μέχρι αύριο…

Πάμε για ντέρμπι… «καραμπινάτο», λοιπόν…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top