Με «γεμάτο» τεχνικό επιτελείο

Διαφορετικές συνθήκες στις προπονήσεις της Μίκρας με Αλέκο Βοσνιάδη…

Τελείως διαφορετικά είναι τα δεδομένα σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου, με την ανάληψη της καθοδήγησης του Ημίθεου από τον Αλέκο Βοσνιάδη. Όχι μόνο ως προς την παρουσία του νέου προπονητή (η οποία, φυσικά, συνιστά δομική αλλαγή), αλλά και ως προς την αλλαγή φιλοσοφίας στο θέμα της στελέχωσης της προπονητικής ομάδας.

Μέχρι πρότινος, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής λειτουργούσε σε προπονητικό επίπεδο με την παρουσία ενός κόουτς, ενός γυμναστή και ενός προπονητή τερματοφυλάκων. Στην πραγματικότητα ο ρόλος του βοηθού προπονητή ήταν – ατύπως – διαμοιρασμένος μεταξύ του γυμναστή της ομάδας, Θάνο Κούρτογλου και του Τάσου Κατσαμπή, ο οποίος, λόγω των συνθηκών, επιστράτευε την ποδοσφαιρική εμπειρία και τις προπονητικές γνώσεις του, ώστε να υποστηρίξει το έργο του Σπύρου Μπαξεβάνου, παράλληλα με την άσκηση των καθηκόντων του στη γενική αρχηγία του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Πλέον, δεν είναι απλώς διακριτοί οι ρόλοι, αλλά έχουμε να κάνουμε με ένα πλήρες τεχνικό επιτελείο και, μάλιστα, με το… παραπάνω. Δίπλα στον Αλέκο Βοσνιάδη λειτουργούν ασίσταντ κόουτς, ο Θάνος Χατζηαθανασίου, γυμναστής της ομάδας, ο Ηλίας Παπαθανασίου και – βεβαίως – ο… πάντοτε παραμένων, Φώτης Γκιζέλης, στο ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Το «με το… παραπάνω», έχει να κάνει με την παρουσία στο τεχνικό επιτελείο του Χάρη Αποστολίδη, γυμναστή με αποκλειστική αρμοδιότητα στον τομέα της αποκατάστασης των παικτών, πρακτική η οποία εξυπηρετεί στο πεδίο της καλύτερης σωματικής ανάρρωσης των ποδοσφαιριστών, στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην πρόληψη ενδεχομένων τραυματισμών.

Το «κυανόλευκο» προπονητικό staff επιδεικνύει πληρότητα ρόλων και ευχή όλων είναι να επιδείξει και την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα, προς την κατεύθυνση της επίτευξης του στόχου της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top