Βοσνιάδης: “Η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας μου”

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναφέρθηκε στην προοπτική της συνεργασίας του με τον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε στον “FAIR PLAY FM 96,1” ο Αλέκος Βοσνιάδης:

Για τις επαφές και τη σχέση με τον Παύλο Μυροφορίδη: «Έτσι ακριβώς είναι, το μεσημέρι υπάρχει ένα ραντεβού με τον Παύλο Μυροφορίδη. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα, στην οποία όλοι θέλουν να δουλέψουν. Από τη συζήτηση τη μεσημεριανή θα εξαρτηθεί και η συνεργασία μας. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα, που έχω αναλάβει στην καριέρα μου. Συνεργαστήκαμε με τον Παύλο το 2012-2013 στον Απόλλωνα Σμύρνης και έμεινε η φιλία μας από τότε. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα σε τεχνικό διευθυντή και προπονητή. Ο καθένας έχει την άποψή του και από εκεί και πέρα ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του, προκειμένου να βγει ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την ποιότητα του ρόστερ του Ηρακλή: «Όλες τις ανόδους μέχρι στιγμής τις πέτυχα με την ομάδα να είναι αουτσάιντερ. Εδώ είναι μία διαφορετική κατάσταση, καθώς ο Ηρακλής αποτελεί ένα από τα ξεκάθαρα φαβορί για την έδρα. Για παράδειγμα, στον Απόλλωνα Σμύρνης ο αρχικός στόχος ήταν να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Και στις υπόλοιπες ομάδες μου (πχ. Κέρκυρα) υπήρχε η ταμπέλα του αουτσάιντερ. Ας τελειώσουν ομαλά και τα διοικητικά και ο Ηρακλής θα αποτελεί και με τη βούλα ένα από τα φαβορί για την άνοδο».

Για την επικείμενη συνεργασία με το γιο του, που αγωνίζεται στους «κυανόλευκους»: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούμε, όμως ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του. Θέλω να φύγει από το μυαλό όλων ότι θα υπάρχει ένας προπονητής που έχει το γιο του στην ομάδα».

Για τις δυσκολίες στην επίτευξη «χημείας» στον Ηρακλή λόγω της έλευσης πολλών νέων παικτών: «Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι αυτό. Όμως, πιστεύω ότι η εμπειρία των ποδοσφαιριστών θα μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα. Παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, όμως αυτός είναι ο ρόλος του προπονητή, να ξεδιαλύνει τέτοιες καταστάσεις. Πιστεύω ότι θα βρούμε και τη χημεία και την ισορροπία και όλα θα γίνουν όπως πρέπει».

Για τον Σπύρο Μπαξεβάνο: «Ο Σπύρος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και χαρακτήρας. Τον είχα και ποδοσφαιριστή στο Θερμαϊκό Θέρμης. Πήγε την ομάδα άριστα στο περσινό πρωτάθλημα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ξέρω που τα χαλάσανε και τελείωσε αυτή η συνεργασία, όμως πιστεύω ότι ο Σπύρος θα έχει μία μεγάλη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε και την ημέρα της γιορτής μου και θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας».

Πηγή: “FAIR PLAY FM 96,1”

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top