«Συγγνώμη» και διευκρινίσεις από Σπανό σε Μυροφορίδη

Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις από τον κόουτς της Κέρκυρας για τη δήλωση απαξίωσης σχετικά με τον Ημίθεο.

Όταν ο Παύλος Μυροφορίδης πληροφορήθηκε μία δήλωση του Δημήτρη Σπανού, σύμφωνα με την οποία ο τελευταίος κρίνει ως πιο βατή τη νέα Football League, καθώς, απόντων Άρη και ΟΦΗ, απουσιάζουν τα μεγάλα ονόματα ομάδων, έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί του και να ζητήσει εξηγήσεις για την απαξιωτική στάση του έναντι του Ηρακλή.

Η απάντηση του προπονητή της Κέρκυρας, ήταν η εξής: «Όταν ρωτήθηκα για το νέο πρωτάθλημα, ανέφερα εξ αρχής ότι το μεγάλο όνομα είναι ο Ηρακλής, σημειώνοντας, όμως, ότι δεν ξεκινά από την ίδια αφετηρία, από την οποία ξεκίνησαν πέρσι Άρης και ΟΦΗ, καθώς το ρόστερ του συγκροτήθηκε πολύ πρόσφατα, ενώ και ο προπονητής του ήρθε αργά στην ομάδα. το γεγονός ότι δεν αποδόθηκε σωστά η δήλωσή μου, δεν αποτελεί δική μου ευθύνη».

Πέρα από τη συγκεκριμένη διευκρίνιση, ο Δημήτρης Σπανός έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον Παύλο Μυροφορίδη. «Αν και δεν ευθύνομαι, διότι σου εξήγησα πως είχε η τοποθέτησή μου, σου ζητώ συγγνώμη. Δεν είχα και δεν έχω καμία πρόθεση να απαξιώσω τον Ηρακλή, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν ανόητο, εφόσον όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το μεγαλύτερο όνομα ομάδας στην κατηγορία», ανέφερε ο τεχνικός των νησιωτών.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top